Matkalla pään sisällä…..

https://no2need.wordpress.com – Matkalla pään sisällä & kaikki liittyy kaikkeen  ["art"©no2need.wp]]

YLEn tytöiltä ja rouvilta–on häipyny jalat jonnekin :-) -2021

   no jaa… Pahimmat vermeet toki oli kesäaikaan- pääministeri Marinin korona-tiedotustilaisuudet.   Rouva pm:llä…..oli vaatteet kuin islam-vermeet…eli mustaa mustaa mustaa….sukatkin mustat ja nilkat peitossa.  Hame taisi olla alkuvuosisadan kirkossa käyntiä varten.   Ei puuttunut kuin burka enää asusta.

Vaikka blogisti ei olekaan tässä– ns ”säärimiehiä” — mutta tänään viimeksi jälleen – suosikki-säätyttö (en muista nimeä, mutta tämä vaalea) —niin kameramies ei tainnut kuvata sekuntiakaan tyttelin hameen reunasta alaspäin.  Ei siis polvistakaan tietoakaan.  Ehkä tytöllä toivon mukaan on kuitenkin vielä jalat olemassa.

Väliin K.Kotakorpikin, kenellä usein jotakuinkin jees-asuja –niin viime aikoina aika kammottavia mitä lie vekkihameita- mitkä roikkuvat minne lie asti….tosin eihän sitä oikein hameen pituutta tahdo nähdä, kun josko YLEllä  on nykyään polvi-sensuuri””  ???    Naisille Ylellä — siis PITKÄT HAMEET tai housut.   Ettei vaan polvet näy.     Uskomatonta.       No, ehkä vieraat sentään saavat vetää  päälleen mitä rytkyjä  haluavat. (toki ne hakaristikaulakorut ja ristikaulakorut on ihan jees jättää vaikka sulattamoon).

No, mitäs siis näistä.    No se, että YLEllä ei ainakaan seksismiä harrasteta…kai talon tapojen mukaan (???)—-mutta voi voi jos tytöt ja rouvat sitten kuitenkin haluaisivat esitellä omia polviaan–tai sääriään .  Onko siis kielto olemassa Ylellä hameiden pituuden suhteen…vai toivooko henkilökunta itse tätä.  ?        

   Ketään ei siis välttis tarvi edes kiinnostaa—mitkään Ylen tytsien vermeet…onko nättejä tai ei — mutta jos meillä aletaan näitä harrastaa matujen takia…tai edes asiaa sivuten — niin sitten on jo aika menoa.    Viittaan tällä lähinnä näihin hallituksen tiedotustilaisuuksiin, missä tuntui että suruvärit oli  melkein pr-tavaraa….ja lähes ~~~aika usein ja monella naisministerillä – erikoisen pitkiä hameita.      Ja tuskin muita värejäkään kuin tummaa….eli mustaa- tummaa jne.     Mikä syy??     Vieläkö nytkin on menossa musta linja  ??   21.ELOKUUTA  2021       ??       

  Ymmärrys toki tai , no en sano mitään — mutta että hautajaisissa toki on jees olla tummaa ja mustaa….eikä mitään bilevärejä käytössä —mutta koronaan on kuollut porukkaa jo  vuoden verran ja kuolee nytkin lähes joka päivä.    Tarkoittaako mustan valinnat  siis jotain versusta tähän korona-kuolemiin —–mutta jos niin —niin lienee sitten musta ainoa väri mitä voikin käyttää.     Koko hallitus joka ikinen päivä mustissaan.       No…ihan ok.   Suomessa toki menee muutenkin pp…siellä täällä….ja hommat ovat aika hakusessa .   Romua ja romua.   Siitä hyvästä ehkä kannattaakin ottaa kantaa asusteväreillä.              

        //  PS::    Ja juu, eli eilisestä tähän aamuun, keissi vielä parani, (YLE)….kun aamun tv:n  vieraana oli nuorehko afghanistanilainen heppu kertomassa maansa toimista—-ja mitäpä — aamu-tv:n nätillä tytöllä (en muista nimee, mut tämä superblondi) —ni hänellä sen pituinen vekkihame…että melkein nilkat peittyivät.  huh huh.     Alkaa tulla mieleen tosiaan, että kotomaan julkinen toiminta on alkanut pyllistelemään jo muuhunkin suuntaan, kuin neukkulaan ja EU:n .   

    Eli, hutsuttelu alkaa olla uusi normi jo Suomi-neidonkin kohdalla -eräiden asioiden kanssa.    (tänäänhän oli siis 24.8-21 )

Single Post Navigation

Comments