matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

Suvakit – nyt ovet selkoselleen. – 2018

Varoitus ISIS:n suunnitelmasta: Uusi pakolaisaalto Eurooppaan

Isisin kerrotaan yhdistävän voimansa Afrikan äärijärjestöjen kanssa.

Syyriasta pakenevat Isis-johtajat liittoutuvat Afrikan äärijärjestöjen kanssa ja pyrkivät lietsomaan uutta pakolaisaaltoa Afrikasta kohti Eurooppaa, varoittaa YK:n Maailman ruokaohjelman johtaja David Beasley.

Samalla jihadistien kerrotaan soluttautuvan pakolaisten joukkoon.

Beasley kehottaa Eurooppaa heräämään ja tiedostamaan Isisin uuden strategian Sahelin alueella, kertoo uutissivusto The Guardian.    >> // https://www.theguardian.com/world/2018/apr/26/isis-trying-to-foment-a-wave-of-migration-to-europe-says-un-official

Hänen mukaansa Isis-terroristit yhdistävät voimansa paikallisten terroristiryhmien kanssa Sahelin alueella, joka ulottuu Atlantin valtamereltä Afrikan sarveen saakka.

Jihadistit pyrkivät käyttämään hyväkseen alueen ruokapulaa rekrytoidakseen jäseniä ja ajaakseen miljoonia afrikkalaisia kohti Eurooppaa.

– Tulette kohtamaan samanlaisen ilmiön kuin pari vuotta sitten, paitsi että tällä kertaa Isisin ja muiden äärijärjestöjen jihadisteja soluttautuu enemmän siirtolaisten joukkoon, Beasley sanoi Brysselissä järjestetyssä Syyria-kokouksessa.

– Meidän tietojemme mukaan Isis lyöttäytyy yhteen Boko Haramin ja al-Qaidan kaltaisten ryhmien kanssa, jotta he voisivat luoda epävakautta ja siten siirtolaisuutta kohti Eurooppaa. He pyrkivät soluttautumaan siirtolaisvirtaan ja aiheuttamaan kaaosta Euroopassa.

Beasley lähettää Euroopalle napakan viestin.

– Jos luulitte joutuneenne vaikeuksiin siksi, että 20 miljoonan asukkaan Syyriassa on epävakautta ja konflikti, joka synnytti siirtolaisuutta, niin odottakaahan kun 500 miljoonan ihmisen Sahelin alue muuttuu entistä epävakaammaksi.

– Euroopan ja kansainvälisen yhteisön on herättävä ja ymmärrettävä tämä.

Isisin niin sanottu kalifaatti on tuhottu lähes kokonaan Irakissa ja Syyriassa. Noin 2 200 Isis-jihadistin sanotaan edelleen olevan asemissa Syyrian itäosissa.

https://www.verkkouutiset.fi/varoitus-isisn-suunnitelmasta-uusi-pakolaisaalto-eurooppaan/

%¤(#”¤&#%¤(&%¤######

Kotimaan toimijathan täällä ovat tuolla hallituksen suunnalla….torvelo-kolmikko lakeijoineen.      Loppupelien tuloksen taululla voi laittaa mitä ilmeisimmin heidän kontolleen — kuten Turut~  ja muut sälät, mitä jo on….ja tulossakin taatusti on , jos ulkomaiden tilastoja versus tutkiskelee.    Ja kotomaassakin on jo tapahtunut yhtä ja toista tämän asian tiimoilta.  Sitä vartenhan meillä nyt ollaan muunmuassa tiedustelulakiakin  väkäämässä….muiden syiden lisäksi.                                         “Tänään” tehtyjen päätöksien romua korjataan pitkään, mutta tokihan päättäjistä muistutetaan aina kun jotain paskaa tulee tapahtumaan.   Ei lähde takkia vaihtamalla tämän päivän hallituksen(ja puolueiden)  heppujen toimet.

Single Post Navigation

Comments are closed.