Matkalla pään sisällä…..

https://no2need.wordpress.com – Matkalla pään sisällä & kaikki liittyy kaikkeen  ["art"©no2need.wp]]

Aarnio-sälää……. syyskuu 2015

”Krp:n skootteri myyntiin”

Naisen mukaan hänelle oli ostettu myös skootteri, jonka hän tosin oli heti myynyt eteenpäin. Nainen ei muistanut koska tämä tapahtui, eikä tiennyt missä skootteri nyt on.

Krp:n tutkija oli kuitenkin maksanut rekisteröinnin ja auttanut vakuutuksen hankinnassa. Nainen oli saanut myös puhelimia ja puheaikaa. Krp oli lisäksi maksanut vuokria.

Naisen mukaan krp:n tutkija oli soittanut hänelle maanantai-iltana. He olivat keskustelleet puhelimessa tunnin. Naisen mukaan tutkija oli pyytänyt, ettei joistain asioista mainittaisi eikä häntä mustamaalattaisi.

(MTV)http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/malmin-nainen-krp-antoi-3000-euroa-kateista-pienissa-erissa/5324592

&%¤&(%¤&%¤/&%¤/&%¤/&%¤/&%¤/&%¤/&%¤/&%¤/&%¤/&%¤/&%¤/&%¤/&¤%/&%¤

Skootteri ja rahaa. ?  No jos joku KRP ”maksaisi” vuokran tai vuokria, niin luulisi jossain olevan tilillepanijan tilinumero, koska harvemmin kai vuokria maksetaan käteisellä.    Ja jos…niin naaman on varmasti joku nähnyt, kuka vuokrarahat on ottanut vastaan.  Jos rahat on lähetetty postissa vuokranantajalle, niin sittenpä ei tiedä kuka toimittanut.             Skootterin ostosta toki jää nimet jonnekin, vai myydäänkö skoottereita vain kun laittaa rahat tiskiin (liikkeestä)??  Kai nyt ostajan nimi jonnekin tulee….mutta toki se voi olla väärä nimi.      Jos ”nainen” muistaisi jonkun ajan skootterilleen,  ja värin esim — niin eiköhän vähän kapenisi haitari sen jälkien etsinnässä…eli missä on myyty ja kenelle.   Kuka tosin nyt muistaisi selaillessa, esim KRP:n veikkojen nassuja (jos KRP:stä).    Ja aina voi olla bulvaani matkassa…vaikka joku KRP:n vasikka, kuka saa palveluksen takaisin tulevaisuudessa.  Eiköhän tämä ole ihan tapana noissa hommissa…tiskin alla– samoin kuin nimettömät vasikat siellä huumepoliisin puolella.  Kukaan ei missään milloinkaan tee pyyteettömiä hommia – noissa hommissa.    YYA on siellä tavallista.  

Tuossa jutussa naiselta siis monta maksuväitettä, muttei vielä ainakaan vastauksia , miten niitä on tutkittu tai onko edes tutkittu.  Että KRP olisi tutkinut itseään tai henkilökuntaansa näiden väitteiden suhteen ???   Nythän tuossa näyttää lukevan vain, että KRP kiistää kaikki lahjontasyytteet.        Ja ketäkö oikeus uskoo.    Ehkä olisi parasta uskoa todisteita eikä puheita, koska tämän päivän todellisuudessa- poliisin todistus ei ole penniäkään taviksen todistusta luotettavampi.   Tämä ollaan jo nähty monet kerrat vuosikymmenten aikana.   Milloin mitäkin häikkää…tai poliisin omia rikoksia.  Poliisi ei siis ole  enää toista ihmistä luotettavampi.   Tilastoissa voi olla…muttei yksilötasolla…eli vaikkei yleistystä vedetä, niin oikeuden on mahdotonta sanoa, onko kyseessä vale tai ei …. ja täten sana vastaan toista- on yhdenvertaista.     

  On aika Suomessakin jo alkaa antaa painoa pelkille todisteille, eikä mutu-jutuille ja oletuksille, kuten on tapana.   Liian paljon ilmaa, jos oikeus uskoo ketä haluaa ja tuntuu. 

Ja yksikin väärin hankittu todiste …ja syyttäjän puolen juttu siltä osin raukeaa.   Tämä meininki ei ole meillä vielä käytössä, mutta aika on sille jo.  

Ja siinä vaiheessa kun poliisi alkaa tarjoamaan henkilölle alkoholia tai muuta huumeita…. ei väliä mitä…sillä alkoholi on myös keskushermostoon vaikuttava myrkky …..niin ei ainuttakaan lausetta tai sanaa – ole hyväksyttävä moisen tarkoituksellisen pään sekoittamisen jälkeen.   Kohta poliisi voi syöttää tai juottaa kai mitä aineita vain syytetyille tai tutkittaville, jotta saa heiltä tarinaa irti….oli totta tai mielikuvitusta. Alkoholisti tai huumeveikko voi tarinoida ihan mitä vain, saadakseen ainettaan lisää.     Miten yleensä edes oikeus voi kuvitella tällaisen todistuksen olevan toimivaa ???   Lisäksi kyseisten juottaja-poliisien on syytä saada toiminnastaan aiheelliset sanomiset.    Ja jos eivät saa, niin ilmeisesti moinen toiminta on luvallista poliisissa. ? Onko ?

Single Post Navigation

Comments