matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

Tynkkynen ei olisi saanut sanoa sanaa KAIKKI. ?? -2019

 

Sebastian Tynkkynen aikoo valittaa tuoreesta tuomiostaan

Tynkkysellä on ennestään yksi tuomio kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ja yksi epäily vastaavasta rikoksesta, joka on parhaillaan syyteharkinnassa.

Kotimaahttps://yle.fi/uutiset/3-11024353

     Pekka Tynell / YLE

Kansanedustaja Sebastian Tynkkynen (ps.) aikoo valittaa tuoreesta tuomiostaan. Hänet tuomittiin viime viikolla 50 päiväsakkoon kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Tynkkysen tuloilla sakon suuruus on hieman yli 4 000 euroa.

Tynkkysen tyytymättömyyden ilmoitus saapui Oulun käräjäoikeuteen tämän viikon maanantaina. Tyytymättömyyden ilmoituksella käytännössä varataan mahdollisuus tehdä oikeuden päätökseen varsinainen valitus.

Tuomioon johtanut Facebook-päivitys käsitteli islamia ja terrorismia. Facebook-päivityksessä oli kuvia terrorististen iskujen tekijöistä. Tynkkysen kirjoittamassa kuvatekstissä sanotaan muun muassa “heitä yhdistää yksi asia: he kaikki palvelevat Allahia”.

Tynkkynen kiisti syyllistyneensä rikokseen.

Kansanedustajan mukaan hänen Facebook-päivityksensä ei ole rangaistava teko.

– Päivitys, jossa puolustetaan eurooppalaisten ja suomalaisten turvallisuutta, ei pitäisi johtaa neljän tuhannen euron sakkoihin, Tynkkynen sanoo.

Käräjäoikeus määräsi Tynkkysen poistamaan viestit Facebookista sekä Instagramista.

Tuore tuomio ei ole Tynkkysen ensimmäinen. Hänet tuomittiin kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ja uskonrauhan rikkomisesta 50 päiväsakon sakkorangaistukseen vuonna 2017.

Tynkkysen epäillään syyllistyneen kiihottamiseen kansanryhmää vastaan Facebook-kirjoituksissaan myös vuonna 2017. Tämä asia on siirtynyt Oulun poliisilta syyttäjälle syyteharkintaan. Se, nostaako syyttäjä syytettä, selviää myöhemmin.

/&¤#(¤(#¤(&%¤%##

Kuten, että “no kaikki paskahan haisee pahalle”…..tai että “kaikki telkusta tuleva tänäpänä on pelkkää potaskaa”.     Tai että “eihän kukaan jenkeistä tiedä maantiedosta mitään” jne.       Eli yleinen “yleistys-sana” KAIKKI näyttää tulevan kielletyksi julkisessa tai ei-julkisessa keskustelussa- jos uskoo Tynkkysen saamaan tuomioon kiihotuskeississä.      Tynkkysen olisi pitänyt käyttää tutkittu tietoa prosenteista — ja puhua esim että ” tuosta joukosta on on 96% ketkä palvovat allahia.” tms……….koska voihan siellä olla pari kristittyä tai karhujumaliin tai menninkäisiinkin uskovaa.   Tai ufo-jengin porukkaa.               

   ALkaa tosiaankin mennä mielenkiintoiseksi tämä kotimaan oikeudenkäyttö ja lakikirjan luku- mutta siinä on sekin puoli –  että tavis-kansalainen voi alkaa myös rakentelemaan näitä samanlaisia tuonne systeemin suuntaan.      Kun systeemi väittää yleisellä tasolla jotain, niin ei muuta kuin rosikseen.           Tähän toki on ainakin varaa normitulojen kanssa– mutta myös nimenomaan persaukisilla, kenellä ei ole luottotietoja tai ovat mm luottokelvottomia.  Silloin aivan samantekevää, mitä oikeudenkäynnit tai hävitty juttu maksaa.   Jotain herkkuja siis jätetty kansan kurjimmalle osalle—-saavat edes minimaalisen oikeusturvan, vaikka sitten se asianajajapuoli usein onkin totaalisen jänishousu-sakkia, kenestä ei ole yhtään mihinkään.     Mutta aina ne jutut saa sitten itse ainakin päätökseen saakka, sekä siitä eteenpäin niin pitkälle, kuin jaksaa valituksia rustailla ja valitustietä riittää.

jk. ……    Näistä saa varmaan “hauskoja” juttuja, kun julkimedia esim kertoisi, että ”  x-paikassa oleva talo on kokonaan palanut, ja palokunta on enää sammuttamassa kyteviä raunioita” .    No jos talossa olisi edes yksi atomi palamatonta puuta, niin eihän se olisi palanut — ja kyse olisi valeuutisesta tai valeesta.      Montakohan näitä saisi tunnissa keksittyä – vastaavia.   Kun mikään ei ole kaikki, tai “jokainen”…..tai “aina”.   Ynnä muuta roskaa.     Systeemi yrittää kovasti muutella kansakoulunsa käyneiden  sanoja uuteen muotoon.  Ehkä systeemi luulee, että nuppikin muuttuu siinä samalla, kun sanoja väännellään.   Kuten että musta olisi valkoinen. 

Single Post Navigation

2 thoughts on “Tynkkynen ei olisi saanut sanoa sanaa KAIKKI. ?? -2019

  1. hmm. “Muistelmia kuolleesta talosta” on ainut kokonaan luettu aiheesta. Sekin tosin kulkee romskun nimellä. //// Suomessa on liikaa perseennuolentaa, mistä ei voi olla kuin ymmällään, eli että onko se tosiaankin siirtynyt ihan geeneissä seuraavaan sukupolveen.

  2. Anonymous on said:

    Ville Ropposen kirjassa “Luiden tie” toteaa hän gulag järjestelmästä seuraavaa; viimeistään 1930 lähtien myös täysin fiktiivisistä syytteistä alkoi tulla normaaleja.
    Suomi on tänä vuonna saavuttanut saman pisteen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s