matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

“Nyt monet kipupotilaat kokevat jääneensä heitteille. Joskus heihin suhtaudutaan kuin narkomaaneihin.(HS) -2019

 

 

(Hesarin maksullinen versio: “Leimatut”  -2019

Opioideja määrättiin pitkään hölläkätisesti. Sitten tuli täyskäännös. Nyt monet kipupotilaat kokevat jääneensä heitteille. Joskus heihin suhtaudutaan kuin narkomaaneihin.

Tilaajille

Julkaistu: , Päivitetty:

     (loppu Hesarin maksullista…)https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000006206854.html

/%#)%)/#&###

Kipupotilaiden on aika (ja muiden mielivaltaa(lääkityspuutteet)  kärsineiden  RYHDISTÄYTYÄ niiden kantelujen, valitusten ja mahdollisesta jopa käräjäsyytteiden kanssa.

   PyKäliä voi kysellä oikeusaputoimistosta ja juristilta.    Eli,   lääkäri jättää potilaan hoitamatta, lopettaa lääkkeitä liian nopeaan tai kokonaan…ja kysehän voi olla hengenvaarasta näiden äkkilopetusten kanssa tai vaihdon kanssa liian erilaiseen kipulääkkeeseen.(lääkäri vastaa).

  Eli potilasturvallisuus vaarantuu, ja sen tekee lääkäri, jos on tehdäkseen.   Oppi”isänä” Valviran paimenkirjeet tai THL…tai kuka tahansa siellä systeemissä näitä säätääkin.           Sairas potilas kuka tarvitsee lääkkeensä, ei ole velvollinen kärsimään turhasta kivusta, ja vaikka kipu onkin suhteellinen käsite, niin joku sen puuttumisen tai vähäisyyden saa todentaa, jos lääkärit ottavat tällaista linjaa.   

Lääkärit siis suurennuslasin alle siitä mitä tekevät.  Vastuuseen.      ////   Jokainen potilas on yksilö, eikä heitä voi niputtaa jonkin väärinkäyttäjäryhmän perusteella jokaista samaan kastiin, eli väärinkäyttäjiksi. 

Kotomaan kivunhoito on romuna ollut jo aikaa, eikä siinä ole mitään tekoa jenkkilän omilla ongelmilla.   Kotimainen kärsimysmentaliteetti krisujengin keralla – on vain meillä voimissaan.   Ei väliä kivulla tai kärsimyksellä.       Syyllisiä kannattaa etsiä jostain  virkamies/duodecim/valvira,lääkelaitos, THL ja lääkärit – suunnalta.   Sylttytehdas kidutuksen suhteen (ja halu) kyllä luuraa jossain suunnalla.

Ainahan on olemassa ns katukauppa+/+internet, mutta siihen ei ole köyhillä varaa, joten kärsimisen (senkin) joutuu kokemaan lammaskansa =helpoin kiusattava.          Sitten loppupeleissä jos käy huonosti kopionappiensa/tai oikeiden laittomien kanssa(kuka vain) — niin voidaan kysyä, että kenen syy….makasiko potilas niinkuin petasi ja kävi ikävästi.   

  No , ainahan se oma käsi tekee”…..mutta jos keritään lankaa auki taaksepäin, niin tapahtumasarjan aloittaja on välinpitämätön ja ammattitaidoton lääkäri.(kenellä ei ollut mittaria mikä mittaisi rehellisen/oikean ja aidon  kipupotilaan kivun määrän.  (Numeroilla).      Väärinkäyttö ei siis määrittele koko kansaa.      Suomessa onkin monessa tapana tämä eri juttujen” rationalisointi.    Jos joku sitä tai tätä, niin niputetaan kaikki…..ja kielletään koko paketti.   Viis siitä jos joku jää oven väliin.

Lääkäri toki päättää omiaan, mutta hoitamattomuus menee myös hoitovirheen puolelle.  Eri valitusinstanssit sitten päättävät tai arvuuttelevat, kuka mokaa tai ei.

 

 

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s