matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

Lääkeväärennöksiä- tulli varoittaa. Missä syy ? -2017

Tulli varoittaa lääkeväärennöksistä – tabletit sisältävät hengenvaarallista opioidia.

https://demokraatti.fi/tulli-varoittaa-laakevaarennoksista-tabletit-sisaltavat-hengenvaarallista-opioidia

————————

no2need::::::::::::    No tuossa ei kummallista, että kansalaiset tilaavat lääkkeitään ulkomailta, kun Valviran, THL:n ja lääkäreiden agenda on nykyään, että mitään ei tarvitse kenellekään edes oikeasti vaivaiselle määrätä.  Vasiten rauhoittavia tai särkylääkkeitäkään.   Kun on muutaman prosentin väärinkäyttäjäryhmiä, niin otetaan kaikilta kaikki pois- se on kotomaan linja useassakin asiassa.  Ei etsitä yksittäisiä syitä, vaan rationaalisesti raakataan koko joukko nolliin.

Suomessa kivunhoito on romua….mielenterveyshoidot ajettu alas jo vuosia sitten (sairaalat alas ja toimimaton avohoito ylös)  Tk-lääkärit hoitamaan erikois-potilaita, siis nämä nuhalääkärit, ketkä tuntevat paremmin flunssan, kuin pätkääkään mistään erikoissairaanhoidon puolesta, kuten juurikin kivusta  tai mt- ongelmista.   Kaikki liikaa vaativat hommat siis voidaan sysätä sinne tervariin, missä toiminta usein puoskarimaista “sinne päin”…….ja koska alaa ei tunneta, niin lääkäri lukee hoitosuosituksia ja jättää aivot narikkaan = ei lähetä erikoislääkärille.   Siitä sitten näitä hoitovirheitä, mihin sarjaan voidaan lisätä myös se  “ei lääkkeiden määrääminen”…..eli jätetään potilas pulaan – kun kantti ei kestä(eikä tieto riitä) hoitamaan muuta kuin niitä flunssia ja korvatulehduksia.   Tieto kivunhoidosta esim…sekä mielenterveysongelmat EIVÄT kuulu lääketieteen lisensiaattien alaan, saatikka että koulutus vastaisi vastuita.           Tuohon ei oikeastaan ministi auta muu , kuin tehdä hoitovirhekanteluja esim AVI:n vaikka sekin on varsin kädetön sanktiohommissaan.   Jos kansa vain jaksaisi kannella, niin jotain tapahtuisi pitkässä juoksussa, mutta kun ei.    Siinä sitten tilaillaan Suomen lääkäreiden määräämättömiä TARVITTAVIA lääkkeitä ulkomailta….ja saadaan käteen mitä paskaa sattuu.    Minneköhän se alkuperäinen  sylttytehdas tässä kohtaa voisi sijoittua.  Kuppari kotimaan lääkärikuntaan, vai ihanko sairaiden oma syy, ettei kotimaan oma lääkäreiden kyky tuota tuloksia. ?? 

%#)/&(¤(%##

Demokraatti::::::::::::::::::::::::

“”””””””Tulli on takavarikoinut väärennettyjä lääketabletteja, jotka sisältävät hengenvaarallista U-47700 opiodia ja muita vaikuttavia aineita. Lääkeväärennökset on hankittu pääasiallisesti omaan käyttöön, mutta on todennäköistä, että lääkeväärennöksiä on päätynyt myös laittomille markkinoille.

Tulli tiedottaa takavarikoineensa viimeisen kahden vuoden ajan erilaisia väärennettyjä lääketabletteja, joiden voi ulkonäön perusteella olettaa sisältävän alpratsolaami-nimistä bentsodiatsepiiniä. Alpratsolaamia käytetään masennuksen, ahdistuksen ja paniikkihäiriöiden hoitoon.

Tullilaboratorion tutkimuksissa lääketableteista on löydetty alpratsolaamin sijasta vaikutuksiltaan voimakasta U-47700-nimistä opioidia, joka on hengenvaarallista ja sille ei ole minkäänlaista laillista käyttöä. U-47700-nimistä opioidia sisältävät tabletit jäljittelevät ulkoisesti muun muassa tuotemerkillä Xanax myytäviä lääketabletteja.

Tulli on takavarikoinut myös muita väärennettyjä bentsodiatsepiinivalmisteita, jotka ovat sisältäneet toisia vaikuttavia aineita. Tullilaboratorion tutkimuksissa lääketablettiväärennöksistä on löydetty alpratsolaamin sijasta N-etyyliheksedroni-, diklatsepaami- ja etitsolaami -nimisiä muuntohuumeita, parkinsontaudin hoidossa käytettyä amantadiinia sekä kloorifeniramiini-, prometatsiini- ja syproheptadiini-nimisiä antihistamiineja. Suurin osa etitsolaami-muuntohuumetta sisältävistä lääketablettiväärennöksistä jäljittelevät ulkoisesti muun muassa tuotemerkeillä Xanax ja Valium myytäviä lääketabletteja.

Tulli kertoo tiedotteessaan, että lääkeaineväärennökset on ostettu esimerkiksi ulkomaisilta verkkosivustoilta ja ne on tuotu Suomeen posti- ja rahtilähetyksinä. Useimmissa tapauksissa tilaajana on ollut yksityishenkilö, joka on tilannut lääketabletteja lähinnä omaan käyttöön. Tullin mukaan on mahdollista, että suurempia väärennettyjä tablettieriä on tuotu maahan myös levitystarkoituksessa.””””””””””””””

https://demokraatti.fi/tulli-varoittaa-laakevaarennoksista-tabletit-sisaltavat-hengenvaarallista-opioidia

 

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s