matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

Rinne unohti äänestäjänsä voitonpuheessaan.??

Kiva kenttäporukalle, kiva systeemille, kiitos kaikille työntekijöille tms..kertoi Antti Rinne.   Minne unohtui kiitos niille äänestäjille, ketkä Rinteen valitsivat paikalleen. Ilman heitähän hän ei nyt pitelisi mitään puheita.

 jk.  No ehkä hän kiitteli äänestäjäkuntaansa sitten jossain muussa kohden iltaa ?  

-…………………………………

Ja persuille jytkyä.  Kukaan ei kehdannut myöntää….siis muiden puolueiden porukat — että Suomen kansa edelleen (siis suuri osa kansaa) — on sitä mieltä, että ulkomaalaiset pysykööt Suomen rajojen ulkopuolella ja rajat kiinni.    Persut jos ovat ainoat  asian kannattajat, niin ei vaikeaa kuvitella, että kyseisen ajatuksen kannatusta löytyy kansan parista parast´ aikaa –  ja siis löytyi sinne äänestyskoppiin.    Äänestystulos  kertoo sen täysin selkeästi.

Keskuustan Kimmo Tiilikaista ei auttanut edes muotipokat päässä.   Heppu on aika kaukana siitä mielikuvasta, mikä tulee maaseudun hepusta, traktorin pukilla istuvasta tai että seisoskelisi pellon reunassa heinänkorsi hampaiden välissä.   Mersu saattaa hepulla olla, kuten ennen vanhaan oli pitkin maaseutua  – traktorien vieressä — mutta onko siis niin, että Keskusta onkin jonkunsortin pikkukaupunkien puolue , kuka on lantasaapasjengin ja peltohommat ja eläimet unohtanut jo kokonaan  —- aikaa sitten ??   Vai miten se menee.  ??

hehe…voi että.   Kokkareiden pimpelipompeli…. nenästä-sataa-sisään-Susanna Koski, tämä heikkojen murskaaja, sai palautteen konkreettisesti – adios.  Ei kiirettä takaisin.

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s