matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

Pankkitunnukset ja mobiilivarmenne=ei.2019

    Yle:::::””””””Mobiilivarmenne on turvallinen tapa tunnistautua verkossa. Oman puhelinnumeron lisäksi pitää muistaa vain yksi numerokoodi. Mobiilivarmenne hankitaan omalta puhelinoperaattorilta, joka saattaa periä siitä maksua.””””””

.,.,,.,..,.,.,.,.,.,.,.,,%¤%%&%&

no2need::::  Mikään ei voi kieltää ihmisiltä pre-paidia, tai että edes olisi pakko omistaa puhelin yleensäkään.   Pankki taas on puolen verran julkinen laitos, mitä ilman ei selviä yhteiskunnassa- mutta pankit eivät voi toimia kuin kuninkaat.   Sitäpaitsi puhelin ei ole luotettava kapistus sekään- ja voi myös kerätä paikka sekä numerotietoa, ja jokainen tietää, että tänä pänä kaikki on myynnissä.       Pankit keksikööt toisen konstin ja onhan se nyt kumma, ettei Finanssivalvontakaan tunnu ottavan mihinkään kantaa..  eli eräässäkin tapauksessa vastaus oli, että  “pankit voivat turvallisuusasioissa toimia miten haluavat”  ??? Hupsista.   Ei nyt ihan sentään pankeista ole tullut systeemiä isompia tekijöitä…..palvelu-riistofirmoista siis.    Ettäkö ihan mitä vain.      Sitäpaitsi jos asiaalle alkaa ilmestyä yks kaks ylenmäärin ylimääräisiä maksuja tai laitteen hankkimisia, niin parasta olisi hommata nuo pankkien toimet ajoissa oikeuteen.   Nimittäin, pankithan EIVÄT voi tehdä mitä huvittaa. 

%#(%#)&%)/#

KOKO JUTTU TUOLLA:::::https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/03/06/digitreenit-mobiilivarmenne-on-nappara-vaihtoehto-pankkitunnuksille-mutta-yhta

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s