matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

….ja persut nousi ? 2019

Keskusta ja kokkareet halusivat(ja haluavat-koska eivät ole tehneet asialle yhtään mitään) leikata läpi linjan…vanhuksistakin viis.  Lehmäkauppiaskumppanukset.

Demarit haluaa maahanmuuttajia  lisääkin vielä….sosialisoimaan kotomaan vähissä olevia työpaikkoja ja maksattaa ulkomaan hupireissaajien menot veronmaksajille.        Vihreiden intona jumittaa autot ja porukat kortistoon sitä mukaan kun ilmastoprenikoita etsitään jostain ja pannaan piippuja tukkoon.     Persut tässä kohtaa tarjoavat lähinnä vähemmän Turkuja ja Oulun kaltaisille raiskareille ja hupiliftareille laskuvarjoja selkään, matka kotimaahan  ja adios näkemiin.          Vassarit eivät tule koskaan nousemaan tässä maassa sinne huipulle.  Ikävä kyllä tainneet vanhat jutut historiasta mennä jo geeneihin. Ehkä sitten kokonaan uusi sukupolvi vaihtaa päidensä sisältöä.

  Eihän siis pikku perssu-puolueen nousussa ole ihan mahdotonta ihmeellistä – vaikka joukossa on Huhtasaaren tapaisia huru-akkojakin, ketkä eivät usko edes evoluutioon.   Tosin kovin on sekalaista loppusakkikin.   Ja oikeistopuolueena…tämä porukkahan ei ole köyhän tai kurjan ystävä –vaan olikos se niin Halla-Ahon lainausten mukaan, että “ihmisen arvo mitataan hänen hyödyllisyytensä mukaan”(jotain sinne päin) .

      Mutta jos riittää nationalismi ja eu-vastaisuus jne + loput peruskamasta, niin ehkä se sitten nyt näkyy kolmossijana, vaikka vielä ei ole mitään lukkoon lyötykään. Yhden ajatuksen suunnat vain nykyään riittävät joillekin, ketkä ovat sitä mieltä, että kun muutenkaan ei muutu mikään, niin tyrkätään se ääni sitten sinne yhteen suuntaan, mistä itse ainakin voi olla varma, että on samassa linjassa.      Edellinen hallitus romutti jo sen verran, ettei sitä paskakaivoa ihan heti saadakaan tyhjennettyä.

 

 

 

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s