matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

Ihminen yritti lyödä Soinia :::: (2019)

 Timo Soini

 

Ulkoministeri Timo Soini sinisten vaalikampanjateltalla Korson maalaismarkkinoilla Vantaalla sunnuntaina 24. maaliskuuta.             Timo Jaakonaho / Lehtikuva
##########       https://yle.fi/uutiset/3-10704551

Ulkoministeri Timo Soinia yritettiin lyödä Korson maalaismarkkinoilla Vantaalla

Soldiers of Odin -tunnuksiin pukeutunut mies ??????  on otettu kiinni ja häntä epäillään virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Timo Soini

Ulkoministeri Timo Soinia (sin.) yritettiin lyödä Korson maalaismarkkinoilla Vantaalla sunnuntaina päivällä.

Paikalla ollut Lehtikuvan kuvaaja kertoo, että turvamiehet???? painoivat maahan Soldiers of Odin -tunnuksiin pukeutunutta miestä??? ja pitivät tätä paikallaan.

Soini kertoi ympärillä oleville ihmisille, että kyseinen mies??? oli yrittänyt lyödä häntä ja että turvamiehet??? ottivat lyöjän haltuun. Soini jatkoi välikohtauksen jälkeen normaalisti kansalaisten  tapaamista.

Maalaismarkkinoilla monitoimikeskus Lumon lähistöllä oli useamman puolueen edustajia tapaamassa äänestäjiä. Eduskuntavaaleihin on enää kolme viikkoa. Timo Soini on ilmoittanut ettei ole ehdolla eduskuntavaaleissa.

Soldiers of Odin on profiloitunut muun muassa katupartiotoiminnallaan ja maahanmuuttovastaisuudellaan. Järjestö itse ilmoittaa olevansa isänmaallinen katupartioyhdistys, joka vastustaa muun muassa islamisaatiota, EU:ta ja globalisaatiota.

Ministerien suojauksesta vastaa Helsingin poliisi

Itä-Uudenmaan poliisi tiedotti sunnuntaina tutkivansa tapahtumaa, jossa “mieshenkilön epäillään syyllistyneen virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen”. Poliisin mukaan mies oli aggressiivisena ja uhkaavana pyrkinyt lähestymään vaalitilaisuudessa ollutta ministeriä, jolloin poliisiviranomaiset olivat estäneet lähestymisen, mikä on johtanut fyysiseen kamppailuun.

Mies on otettu kiinni ja häntä epäillään virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. Myös miehen toimia ministeriä vastaan tutkitaan, Itä-Uudenmaan poliisi kertoo.

Valtiojohdon henkivartioinnista vastaa kokonaisuudessaan nykyään Helsingin poliisin henkilösuojeluyksikkö, ei suojelupoliisi. Ministerien henkilösuojausta lisättiin jo vuonna 2015, ja tuolloin Yle kertoi että ulkoministeri Soinilla on säännöllisesti turvamiehiä mukanaan.

Veitsimies lähestyi Kataista, kolan heittäjä Stubbia

Hyökkäykset kärkipoliitikkoja vastaan ovat Suomessa varsin harvinaisia. Kuntavaalien alla vuonna 2012 veitsellä varustautunut mies lähestyi silloista pääministeri Jyrki Kataista (kok.) vaalikadulla Turussa. Tuolloin valtiovarainministerinä toiminut Alexander Stubb (kok.) sai puolestaan Tampereella kolajuoman päälleen marraskuussa 2015.

Stubbin koti on myös joutunut ilkivallan kohteeksi elokuussa 2015, kun asunnon pihalle tunkeuduttiin ja ikkunoita rikottiin. Silloinen sisäministeri Päivi Räsänen (kd.) kertoi puolestaan kesällä 2013, että hänen kotiaan oli töhritty kananmunilla. Kansanedustaja Laura Huhtasaaren (ps.) kodin ikkunoita oli rikottu perheen joululoman aikana vuonna 2017.

 

/%&/&%)&%)/&%

Mitä…eikös ne mies, nainen, poika ja tyttösanat pitäny tasapäistää jo  ??   Jutuissa alkaisikin olemaan enemmän vitsiä kuin konsanaan Soinin pulinoissa.

 

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s