matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

pikkupojat ja pappien päiväunet.

(Jostain tunne<< vain, että ihan kuin kuukkeli olisi nihkeä tuon aiheen kanssa ja mistä tietää, vaikka raakannut hausta yleensä (on jo hallussa jotenkin nuo katselukerrat blogissa, joten välillä aina jotain kummallista menossa….ja kun käytössä paavia ja saatanaa kimpassa?)  Joten muutellaanpa tässä otsikkoa hetki, ja katson, miten homma pelittää.)

(¤(¤%(%

Näin se käy.  Itse uskonto ja musta satukirja ei haittaa pedofiilin syntymistä, vaan satukirjan kirottu saatana-otus loikkaa, kuin alienin toukka – pappien suusta sisään – ja heistä tuleekin kaikkea muuta kuin satukirjan hyviä haltijoita.   Hurskastelija  ovat siis loppupeleissä samoja taviksia (toki ovat ) kuin muutkin.  Saarna-puheet ovat puheita.    Jotta kirkon ei tarvitse miettiä omien oppiensa luomaa sekopäisyyttä tai perversiotaipumuksen syntyä —  syy  voidaan vetää satukirjan hattuosastolta—ja kaivaa näkyviin se saatana.   Syyllinen ja tekijä  ei olekaan itse pappi tai kirkonmies, vaan häneen loikannut ulkoinen tekijä.      

  Eli niin se..      . Ihminen mielellään etsii teoilleen syyn muualta, jos se hänen nupilleen sopii — ja sopiihan se usein. Ihan taviksillekin.  Ihmisen peruskamaan kun ei suurimman osaa kuulu oman itsensä “huonoksi” tai syylliseksi  tekeminen.   Mieluummin “joku muu” tai “jokin muu syy” jne……ja kreationistijengillähän on jo siellä valmis tuote syyllisen osaan. 

  Mikä siis on syy siihen, että tuollainen prosentti pappisjengistä on pervoja pedareita. Missä kohtaa nuppia alkaa viiraamaan,  vai onko tosiaan vain niin simppeliä, että kun se nainen on syntiä ja muuta roskaa(raamattu)…….niin jäljelle jäävät “synnittömät” nuoret pojat…tai kenties tytöt.  Keitä ei ole vielä “pilattu” maailmanmenolla tai “synnillisyydellä”.    Olisi mukava tietää, millä logiikalla pappis-pedo-pervo-papit ovat tähän mennessä perustelleet tuon toiminnan sallituksia sen oppikirjansa raamatun mukaan.  Lukeeko siellä, että lapsiin eli alaikäisiin sekaantuminen on sallittua  ??

(&=/%&%)#%&###

Paavi Franciscus: Lapsia hyväksi käyttävät papit ovat “saatanan työkaluja”

Paavi lupasi konkreettisia toimia ongelman ratkaisemiseksi.

roomalaiskatolinen kirkko

Paavi Franciscus puhui Vatikaanissa katolisen kirkon johtajille.

Katolisen kirkon pedofiliaongelmaa käsitelleen kokouksen päätteeksi paavi Franciscus on vakuuttanut, että katolinen kirkko rankaisee lasten hyväksikäyttöön syyllistyviä eikä rikoksia enää salailla.

Lapsia hyväksi käyttäviä katolisia pappeja “saatanan työkaluiksi” kutsunut paavi lupasi konkreettisia toimia pedofilian poistamiseksi kirkosta.

Paavin puhe päätti kokouksen, jossa käsiteltiin lasten suojelemista seksuaaliselta hyväksikäytöltä katolisessa kirkossa. Kokoukseen osallistui noin 200 kirkon johtajaa eri puolilta maailmaa.

Kardinaaleille ja piispoille puhunut paavi sanoi, että kirkon on tehtävä kaikki mahdollinen pedofilian kitkemiseksi.

Franciscuksen mukaan katolinen kirkko aikoo saattaa pedofiilit oikeuden eteen vastuuseen teoistaan. Rikoksia ei jatkossa peitellä eikä vähätellä, katolisen kirkon johtaja sanoi.

Vatikaanin odotetaan julkistavan uudet toimintaohjeet lasten suojelemiseksi, uhrien auttamiseksi ja syyllisten rankaisemiseksi.

Katolisessa kirkossa on vuosien ajan paljastunut eri puolilla maailmaa erittäin laajoja lasten hyväksikäyttötapauksia.

Lisää aiheesta:

Katolisen kirkon johtajat keskustelevat Vatikaanissa lasten hyväksikäytöstä – “Se, mitä olemme tehneet tähän mennessä, ei ole riittänyt”

Lähteet: Reuters


Wikipedia::::::              https://fi.wikipedia.org/wiki/Seksuaalisen_hyv%C3%A4ksik%C3%A4yt%C3%B6n_tapaukset_katolisessa_kirkossa

Jos linkki ei aukea, niin hakukoneella ja tekstillä sitten.>>>””””””Seksuaalisen hyväksikäytön tapaukset katolisessa kirkossa”””””  ja Wikipedia muunmuassa.

 

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s