matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

Sipilän rinnakkaistodellisuus, toteaa Marin.-2018

SDP:n varapuheenjohtaja, kansanedustaja Sanna Marin sanoo, että keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä elää omassa todellisuudessaan, jossa syytellään muita siitä, mitä on itse tehty.

Marinin mukaan Sipilän puoluevaltuustopuheessa mainitsemat asiat olivat täydellinen esimerkki ja varoitus juuri Sipilän hallituksen politiikasta.

– Sipilä varoittelee populistisista ja valheellisista vaalilupauksista. Totuus on se, että Sipilä varoittelee äänestäjiä keskustan ja nykyisen oikeistohallituksen tavasta toimia. Ennen vaaleja luvataan, että koulutuksesta ei leikata. Vaalien jälkeen koulutuksesta on leikattu miljardi.

Marin ihmettelee vaalien lähestyessä, kuvitteleeko keskustan puheenjohtaja, että suomalaiset olisivat unohtaneet kaiken tällä vaalikaudella tehdyn epäoikeudenmukaisen politiikan ja petetyt vaalilupaukset.

– Missä rinnakkaistodellisuudessa Sipilä oikein elää? Jonkun pitäisi herättää Sipilä siihen todellisuuteen, missä ihmiset tällä hetkellä elävät. Suomalaiset ovat kurkkuaan myöten täynnä Sipilän hallituksen leikkauksia, jotka kohdistuvat opiskelijoihin, lapsiperheisiin, työttömiin ja eläkeläisiin.

”Eivät ihmiset unohda tällaista huijausta.”

Marin huomauttaa, että Sipilä lupasi kaksi viikkoa ennen vaaleja, että näiltä ihmisiltä ja muilta tuensaajilta ei leikata senttiäkään. Vaalien jälkeen Sipilä leikkasi juuri heiltä.

– Eivät ihmiset unohda tällaista huijausta.

Marin pitää ihmeellisenä myös sitä, että Sipilä pelottelee oman puolueensa jäseniä keskittämisellä.

– Edellinen oikeistohallitus lakkautti Kajaanin opettajakoulutuksen. Sipilän hallitus on lakkauttanut tällä vaalikaudella Savonlinnan opettajakoulutuksen. Nämä ovat vain kaksi erittäin karua esimerkkiä keskustan omasta toiminnasta. Nämä ovat juuri sitä keskittämistä, jota Sipilä puheillaan vastustaa ja teoillaan toteuttaa.

Marin toivoo, että Sipilä osoittaisi edes hieman nöyryyttä oman toimintansa seurauksista.

– Kehotan Sipilää katsomaan peiliin ja tunnustamaan, että petetyt vaalilupaukset eivät ole kenenkään toisen syytä. Ehkä sitä kautta Sipilän ylimielisyyden tilalle tulisi edes pieni ripaus nöyryyttä, Marin toteaa tiedotteessaan.     https://www.demokraatti.fi/sdpn-marin-toivoo-edes-pienta-ripausta-noyryytta-missa-rinnakkaistodellisuudessa-sipila-oikein-elaa

&%¤)#/&¤#¤##

Lienee jokainen tietää jo nykyään, mikä se Sipilän “rinnakkaistodellisuus” on.  Vai harhako se on ??

Ihmetellä täytyy, kuka vielä jaksaa katsella Sipilän nassua muualla kuin enintään eduskunnan salissa istumassa muiden kanssa siellä alaosastolla.  Heppu kävi romuttamassa hommat, kuin businesspuolen “siivooja” — keikkaheppu, kuka potkii niissä ympyröissä puolet duunareista pihalle.  Nyt Sipilä vain  kävi puolittamassa jengin toimeentulon tuossa ohimennessään ja muisti sitten jakaa lisää rahaa sinne, missä sitä jo on kasapäin.       

  Jonkun on aika korjata tuon hepun paskanlevitys ensi vaalien jälkeen.   Kokkareetkin joutavat tunkiolle samaa matkaa. Oikea romukaksikko….ja pellon levitys alkoikin Keskustalla jo.  Ihan sitä itteään.     Sinisiin ei kannata hukata tilaa yhtä lausetta enempää,koska puolue on lähes entinen. Milliä vaille sinettiä..

)&%)&%)/&%)&

Otsikko oli  “”””SDP:n Marin toivoo edes pientä ripausta nöyryyttä: ”Missä rinnakkaistodellisuudessa Sipilä oikein elää?””””” /Demokraatti

Single Post Navigation

Comments are closed.