matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

no2need:Aatteella onnelliseksi

Aatteet eivät pallolta lopu …eli kun ottaa jonkun, kuten  jugurtin kaupan hyllystä, niin ainakin riittää vaihtoehtoja.   Usein tuo “aatteen” palo voi tulla jonkun yli menneen touhun tuotoksena… eli jälkeen, kuten happoilu, kaman käyttö, jokin muu riippuvuus….tms.   Monessa käy myös niin, että into uuteen on sekin överiksi menevää, koska ko henkilö pitää itseään oman entisen hommansa exsperttinä.  Entinen happo, kamanappari tai…. uskovainenkin toki porukassa mukana.  Uskis usein entinen “onneton” ja kun usko tulee mukaan kassiin – niin sisäänrakennettuna on toiminta, että sitä omaa onnellista oloa tekee mieli jakaa (tuputtaa) muillekin -lähes kaikille. 

   Aatteena uskonto ilmenee nykyään risteinä kaulalla jne.   Kerrotaan mitä mieltä ollaan, kuten erinäisissä muissakin yhteyksissä oleva mainonta.  “osta”  siis samaa kuin minä kannatan.   jeee. 

Mielleyhtymä tähän tuli nyt sitten joo…kun tuolla joku vähensi ns hiilijalanjälkeään, vähentämällä jotain limunjuontiaan tai lihansyöntiä. Autoakin vähän vaihdettiin polkupyörään.       No , käy hyvin tällaisesta uudesta “elämänasenteesta” ja sen muutoksesta — eli ihminen ottaa jotain, mikä maistuu – ja tekee siitä oman “talonsa” kivijalkaa….ja alkaa siis (tai yrittää) elää sen mukaan.  Ja saa kiksejä, kun tuntee tekevänsä oikein.    Ja toki tekeekin oikein noissa – ei siinä mitään.  Maapallon varojen ja toimintojen säästö on hyvä asia.            

Ainut mikä tuossa tökkii ministi, on se, että markkinapuolella yleensä hommat menevät siihen malliin, että toiselle tulee ja toiselta lähtee.    Jos paranteluhommat eivät koske koko pallon kansaa tasapuolisesti, niin voi kysyä, että mitä ideaa on tehdä toisille eteen ja kärsiä siitä  itse.    Se taas kuulostaa vähän hölmöläisen hommalta, – kun kuitenkin puhutaan satojen vuosien periodeista eri asioissa— eli ei ole edes tiedossa,elääkö omia jälkeläisiä ainuttakaan tuossa vaiheessa….ja ketä varten tänään toimittaisiin. Pelkkä tulevaisuus on aika hatara käsite, kun ja koska tänään “elävä” ei näe mitään vesien nousuja 100-2,3 4 sadan vuoden päästä.

Tänään elävän ihmisen lähimaastossa on tämänhetkinen selviytyminen ja max omien lapsiensa tai lapsenlapset~~    Ajatus tässä tietenkin se, että kun kotimaan tehdas loppuu (suljetaan kun ei kannattanut säädöksien takia)   koska saasteet, niin tuolla muualla kaukana , ei lopu mikään—-ja he hoitavat sitten kyllä meiltä jäävän ylimöäräisen duunin tai tuotteen.    Pelkän Suomen on turha ruveta maapalloa pelastamaan, ilman joka ikisen muun maan siinä mukana oloa.   Suomi OY tykkää kiilloittaa omaa mainettaain monessa, ja poliitikot tykkää kun kehutaan – mutta tuosta poliitikkojen yhden sortin puuhasta makselee kansa lompakollaan ja siis työpaikoillaan jne.  

Tokkiinsa ilmastobileet…. ja parantuihan se otsonikerroskin aiemmin hieman, kun ruvettiin toimiin (freonit jne)    Se vaan, että homma on kaikkien hommaa…ei yksien.

 

Single Post Navigation

Comments are closed.