matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

joutilasta…perrrrjantaiiiii. 2018

Oho  – VÄRIT jeee..tuli takas WordPressiin.   Missä lie oli korjaamossa” hetken.   Pääsipä taas inhan mustasta tekstistä eroon    … 

Tsekkasin youtubesta – pitkästä aikaa (tai tuli vastaan)  Michael Jackson…ja biisi  ” Michael Jackson – Smooth Criminal – Live Munich 1997- HD   “”””””” —-  mutta biisin  nimi ei liity minnekään, eikä mikään muutenkaan.         Olipa vaan tuben listalla , niitä vanhoja, kuten Bee Gees….. Lipps Inc jne….   

  No sarjassa perjantai-illan hämyiset mielleyhtymät ja siitä korni triviaali, eli Jacksonista ja Venäjästä kyssä —  ja  löytyykö laajalla mielikuvituksella — mitään yhteistä “sanaa” tai “tekijää”  noiden kahden välille.?      = Jackson ja Venäjä.             (yhteys voi olla yhtä kaukana kuin sika ja lentokone….mutta molemmathan kuitenkin lentävät.  🙂         Voimanlähteenä vain tarvitsevat molemmat jotain liikkeelle “laittajaa” .   

Vinkatkaa jossain kohtaa myöhemmin, jos en muista kertoa, mitä omassa päässäni liikkui. ~~~ 

♠   No ….triviaalit ei maistunu.    Yhteinen (yksi) tekijä sopinee lauseeseen  “älä ikinä myönnä mitään”  …..tai lyhyesti   “älä tunnusta”..tai “älä myönnä”.   

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s