matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

(vanha juttu~~ ) – Tämä kaupoissa myytävä kinkkuleike on syötäväksi kelpaamaton ja sitä vedetään nyt pois kaupoista- 2018/8

heheh…  että  “ei täytä kaikkia mikrobiologisia vaatimuksia”.       Eikä muuta…..että sillee ja kuinkas muuten.   Miksipä kertomaan kuluttajille, mitä paskaa on seassa ollut tai pöpöjä minkä sorttisia…. että kunhan vain käytetään yhtä yleisnimitystä, mikä ei kerro tavistalliaiselle aiheesta mitään.    Tässä sitä tämän päivän markkinameininkiä ja tiedon jemmausta……..ettei vaan ne arvokkaat markkinat ja tuotteiden maine kärsi.      No ==== WURSTIN kinkku ja tuote siis kuitenkin kyseessä.          Toivon mukaan kukaan ei heitä veiviään moisesta  epäkurantista tuotteesta.

 

&%#%(#¤%(#

 

Heitä heti roskiin! – Tämä kaupoissa myytävä kinkkuleike on syötäväksi kelpaamaton ja sitä vedetään nyt pois kaupoista

Wursti Oy on vetänyt pois myynnistä erän keittokinkkua.

Wursti Oy

Wursti Oy on ilmoittanut poistaneensa myynnistä kinkkuleikkelettä, koska tuote ei täytä kaikkia mikrobiologisia vaatimuksia. Takaisinveto koskee 400 gramman pakkausta keittokinkkua, jossa viimeinen käyttöpäivä on 12.9.2018.

Tuotetta on ollut myynnissä K-Supermarket -myymälöissä. Wursti pyytää tuotteen ostaneita kuluttajia hävittämään tuotteen. Hyvitystä varten kuluttajat voivat lähettää tyhjän pakkauksen yhteystietojen kera osoitteeseen Wursti Oy, Puurtajankatu 3, 04440 Järvenpää.

https://www.iltamakasiini.fi/artikkeli/699032-heita-heti-roskiin-tama-kaupoissa-myytava-kinkkuleike-on-syotavaksi-kelpaamaton-ja

 

Single Post Navigation

Comments are closed.