matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

Lentoliikenteen vaarantaminen- Vihreiden agendassa.- 2018

Lentoliikenne taitaa olla nykyaikana sen verran sensitiivistä puuhaa, että siellä lentsikassa ei ole syytä tehdä mitään erikoista saatikka luvatonta.  Siitä lentää tosiaankin suoraan maijan takakonttiin tai putkaan.   Mutta ehkä Vihreät ovat katsoneet, että mediajulkisuutta voidaan ja kannattaa hommata jo sillä, että häiriköidään  lentokoneessa.     Typerää ……vaikka kansalaistottelemattomuuden voisikin muuten hyväksyä.      Ehkä lentokone oli kuitenkin huono paikka ja osuu enemmän omaan nilkkaan ?      Vai olisiko suurikin tuki moisella  kansalaisten keskuudessa — anteeksi äänestäjien. 

Lentokoneisiin vaaratilanteita — joiksi luetaan kai lähes kaikki häiriö tänä päivänä – juurikin lentokoneissa.    ?

%#&¤(&#%¤(%&¤##

 

SDP:n maahanmuuttovastaava,

 

……….kansanedustaja Joona Räsänen pitää tarpeellisena, että sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) kiirehtisi riippumatonta selvitystä siitä, kuinka turvapaikanhakijoiden oikeusturva toteutuu.

– Laajempi luottamus järjestelmää kohtaan edellyttää tätä, Räsänen perustelee Twitterissä.

Turvapaikan hakijoiden maasta poistamiset nousivat jälleen valokeilaan, kun vihreiden lainsäädäntösihteeri Aino Pennanen poistettiin Finnairin lennolta tiistaina. Hän perusteli toimintaansa sillä, että yritti estää toisen koneessa olleen henkilön poistamisen maasta.

Räsänen ei ota Twitterissä erityisesti kantaa tiistaiseen tapaukseen.

– Samalla on sanottava, että toimivassa järjestelmässä tarvitaan palautuksia. Myös pakotettuja, hän tviittaa.

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto haluaa keskeyttää turvapaikanhakijoiden palautukset Afganistaniin. Twitterissä kommentoineen Aallon mielestä Suomen palautuspolitiikka on kestämättömällä pohjalla.

Aalto kehuu myös puoluetoveriaan.

Rohkea Aino Pennanen yritti estää ihmisen pakkopalautuksen.

Single Post Navigation

Comments are closed.