matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

…kaksivaiheinen tunnistus(tekstarit) petti miljoonien käyttäjien palvelun -2018

Tekstareita ne pankitkin tyrkyttävät kotimaassa, mutta kannattanee siis miettiä, mitä tuo artikkeli siinä mielessä sisältää `?     Ehkä pankkien on syytä keksiä jotain muuta, kuin kännyn yhdistelyä tietokoneeseen ja pankkihommiin.   //  Pankit jopa kehtaavat vaatia asiakasta soittamaan pankin asiakaspalveluun,jos ei tekstari maistu.   Ja ainahan voi mennä itse pankkiin asioimaan, ehdottaa pankkipalvelun neuvojat.    Luulisi, että suunta ei ole heitä miellyttänyt pitkään aikaan.                 Itse en aio yhdistää puhelimeni toimintoja yhtään minnekään pankkiin tietokoneeni kanssa — mutta makuasia –  sanoi  makkara hevoselle.  

=(=#)/)#&#&/&###

Internetin etusivu” hakkeroitu, kaksivaiheinen tunnistus petti miljoonien käyttäjien palvelun

 

Suosittu yhteisöpalvelu, “internetin etusivuksiksin” kutsuttu Reddit kertoo hakkerointitapauksesta. Palvelusta on varastettu muun muassa sähköpostiosoitteita, salattuja salasanoja sekä kaikki data Redditin alkuajoilta, vuosilta 2005-2007.

Hakkerointi on tapahtunut tämän vuoden kesäkuussa neljän päivän aikana, ja se huomattiin 19. kesäkuuta. Tiettävästi apuna käytettiin kaksivaiheiseen tunnistukseen liittyvän tekstiviestivarmistuksen heikkoutta.

Palvelu kertoo tilanteen vaikutuksesta yksityiskohtaisesti verkkosivuillaan.

Tapaus koskee erityisesti käyttäjiä, jotka ovat olleet mukana palvelussa sen alkuaikoina. Näiden käyttäjien osalta hakkerit voisivat päästä käsiksi esimerkiksi vanhoihin yksityisviesteihin.

Vain viime vuosina palvelua käyttäneistä henkilöistä on vuotanut enintään sähköpostiosoitteita.

Reddit kertoo itse ottavansa yhteyttä henkilöihin, joiden käyttäjätietoihin se uskoo hakkeroinnin vaikuttavan. Näiden käyttäjien tulee etenkin vaihtaa salasanansa.

Palvelu tarjoaa myös tavan, jolla vanhoja tietoja voi poistaa: tämä koskee erityisesti käyttäjiä, jotka haluavat suojella yksityisyyttään koskien esimerkiksi vanhaa sähköpostiosoitetta.

Reddit on internetin kuudenneksi suosituin verkkosivu.

https://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/internetin-etusivu-hakkeroitu-kaksivaiheinen-tunnistus-petti-miljoonien-kayttajien-palvelun-6734662

Single Post Navigation

Comments are closed.