matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

Kelan torvelointi alkaa olla jo törkeää välinpitämättömyyttä.-2018

        Kelan  ei näytä olevan tarpeellista palvella kansalaisia, koska tumpelointia kuulee ihan joka tuutista-  sekä lähes jokaiselta tutulta ja kadulla tapaavalta -kuka joutuu asioimaan Kelan kanssa.      Kummallinen oikeus valtion puljuilla  tumpeloida miten huvittaa…sekä että saman romun annetaan jatkua ja jatkua.   Kansalaiset eivät ole heittopusseja….ja ei olekaan ihme enää, että lentelee Kelan ikkunoihin kiviä tai tietokoneita ulos ikkunoista.      Jos erehdyksiä tulee jatkuvalla syötöllä- ihmiset ovat ilman korvauksiaan – ei ole sitten rahaa ostaa ruokaa tai lääkkeitä – niin korjauksen pitää tulla TUNNEISSA….eikä viikoissa.     Mitäköhän Kelan oma henkilökunta sanoisi, kun heidän palkkansa olisi vaikka puoli vuotta myöhässä (suhteuttana siis köyhien tilanteeseen, ketkä syövät kädestä suuhun) 

On aika kipata määrätyt sosiaalitoimen palvelut takaisin sossuun, missä on sen alan kokemus.  Kela voi naputella laskukonetta niiden asioiden kanssa, mitkä eivät sisällä muuttuvia tekijöitä tai sosiaalitoimen harkinnan käytön vaatimusta.     Ihmiset kun tarvitsevat määrätyt rahansa tänään, eikä kuukauden päästä….tai sitten kun joku perkeleen valitus tai kantelu on tuosta paskatalosta tehty.     Kuka idiootti tuonkin Kelan siirron keksi, joutaa sinne haisunäädän kusimyrskyyn, kuten se  eräs juttu mainitsee.    Idiootimpaa menettelyä saa sitäkin hakea juuri viime ajoilta. 

     Kelan päätöksenteko sosiaalipuolella on totaali-hanurista – eikä moista ole syytä jatkaa.   Sossun toimet takaisin sossuun.        Vaikka lammaskansa ei näytä kovin äkkiä pinnaansa menettävän – mutta onko sitä syytä odotella. ???

Kelan neuvontanumeroiden jonotusajatkin jotain käsittämätöntä.  Ilmeisesti kukaan ei jaksa kannella Aluehallintovirastoon — ja vaikka tekisi, niin Avilta ei sanktioita löydy =viraton koko laitos.  Kaljamestoille löytyy kyllä sanktioita, muttei kunnallisille toimijoille, mitkä voivat toimia kuin villissä  ~~pohjolassa.                       Samoin sähköpostia ei ole Kelan suuntaan…ja täten vapaamuotoisen hakemuksen tekeminenkin on mahdotonta – siis sillä omalla sähköpostilla.   Kyllä kansalainen voi omalla vastuullaan lähetellä ihan mitä haluaa….ja Kela sitten vastatkoon paperilla.

Vapaamuotoinen hakemus on ilman muuta vähin vaatimus missä tahansa viranomaistoiminnassa.   Jos rikosilmoituksen tai postia käräjille saa laitettua vapaamuotoisesti, niin onhan se kumma, ettei Kelalle kelpaa.   Mutta siellä ei taida olla AIKAA eikä halua lukea mitään, mikä ei sovi KAAVAAN.    Siihen seiväsperseessäkaavaan, mitä Kelan toiminta lähinnä on.    Eli, ajatus ja soveltaminen ei kuulu perustoimintoihin…. – siis aivot ovat narikassa siinä lafkassa.      Sossu sentään ymmärtää kokonaisuuden sosiaalipuolella, mutta Kelalla ei toimi mikään.    Sossu voi olla myöntämättä harkinnanvaraista toki, mutta sentään ymmärtävät mistä on kysymys köyhän toimeentulossa.   Kelalta on turha odottaa muuta kuin mitä on viivan alla – plussaa tai miinusta— ja vastaus on sitten siinä.  Aivot saavat edelleen levätä, vaikka hakijan tilanne kaikkinensa olisi mitä tahansa.

Single Post Navigation

Comments are closed.