matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

HS-gallup: SDP vahvistaa kärkiasemaansa

Helsingin Sanomien tuoreen gallupin mukaan SDP on nyt ainoa puolue, jonka kannatus on yli 20 prosentissa, kertoo Helsingin Sanomien teettämä gallup. (siirryt toiseen palveluun)

Jos eduskuntavaalit järjestettäisiin nyt, SDP keräisi gallupin mukaan 21,6 prosenttia äänistä. Toiseksi suosituin puolue on kokoomus, jonka kannatus on laskenut 19,7 prosenttiin. HS:n edellisessä gallupissa (siirryt toiseen palveluun) puolueen kannatus oli 20,5 prosentissa.

Kolmantena on keskusta 15,8 prosentilla. Sen kannatuksessa ei ole viime kuukausina juuri tapahtunut muutoksia.

Vihreille sen sijaan tuli laskua 0,7 prosenttiyksikköä edelliseen mielipidemittaukseen nähden. Vihreiden kannatus on nyt 13,5 prosenttia, ja luku on laskenut laskemistaan.

Viidentenä on vasemmistoliitto 9,2 prosentilla ja kuudentena perussuomalaiset tasan 8 prosentilla. Kummankin puolueen kannatus kasvoi hieman. RKP:n, kristillisdemokraattien ja sinisten lukemat pysyivät käytännössä samoissa lukemissa edelliseen gallupiin nähden. RKP:n kannatus on nyt 4,5 prosenttia, kristillisdemokraattien 3,9 prosenttia ja sinisten 1,7 prosenttia.

Helsingin Sanomien tuoreimman gallupin teki Kantar TNS touko-kesäkuussa. Tutkimukseen osallistui yli 2 400 ihmistä. Virhemarginaali on kaksi prosenttiyksikköä suurimpien puolueiden kohdalla.https://yle.fi/uutiset/3-10253614

)%)#%&#/&%&##

No, demarit joutaakin nousta— mutta jos demareiden  maahanmuuttopolitiikka on yhtä lepsua ja  suvakkia, kuin kahden päähallituspuolueen  —- niin noista prossista jokunen putoaa in any case…ennen vaaleja.   Kunhan aihe taas vähintään persujen toimesta nousee esiin vaaleja kohti – niin demarijengin  kannattajissa ei myöskään koko popula halua kotomaasta mustikka-mansikka-luumu- peruna-rusinasoppaa  tehtäväksi.   

Maahanmuutto koetaan ongelmaksi jo lähes joka puolella Eurooppaa, joten on syytä alkaa meilläkin ottamaan lusikkaa käteen ja ruveta valitsemaan  oikeaa suuntaa.   Mikä on toki se, että  Suomi suomalaisille, ja tämän maan rahat eivät ole jaossa koko pallon reppureissaajille.    Esim passia ei ole syytä antaa kenellekään alle 30vuoden asumisen….saatikka oleskelulupaakaan  yli vuodeksi ikinä…..koska se oma maa on siellä joku kaunis päivä kunnossa, ilman sotia tai konflikteja….ja sitten oikea aika  antaa lentolippu kouraan jokaiselle, kuka apua pyysi ja sitä sai – oikeaan vaivaan.  Kun tilanne on entisen kunnossa~~ niin adios.    

     Kaikki Suomeen muuttamisen käytännön asiat on syytä käsitellä tulevaisuudessa  >>lähtömaissa – ja laittomat matut suoraan koneeseen back – jonnekin.         Kummallista vähän onkin kotomaan virkavallan toiminta…siis EI-toiminta…..missä laittomia ihmisiä ei saada passitettua ulos maasta.  Jokos poliisi on senkin priorisoinut sinne pyörävarkauden kanssa samaan laatikkoon – eli mistä ei tarvitse välittää pätkääkään.?

Single Post Navigation

Comments are closed.