matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

Mies hurjasteli 202 km/h satasen rajoitusalueella ? – 2018

 

Mies hurjasteli 202 km/h satasen rajoitusalueella – poliisi haluaa torjua käsityksen, ettei nopeuksia enää valvottaisi

Poliisi sai viikonloppuna itärajan tuntumassa kiinni kuusi hurjastelijaa.

Poliisi valvoo nopeuksia tutkalla
Aurinkoinen päivä sai kuskien kaasujalan raskaaksi Etelä-Karjalassa.Tommi Parkkinen / Yle

Poliisi tavoitti eilen sunnuntaina iltapäivällä Imatran moottoritiellä henkilöauton, jonka nopeudeksi se mittasi peräti 202 kilometriä tunnissa. Moottoritiellä on nopeusrajoitus 100 kilometriä tunnissa.

Autoa ajoi venäläinen mies, ja kyydissä oli yksi matkustaja. Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen rikoskomisario Petri Korpisammal kertoo, että mies on otettu kiinni, häntä kuulustellaan tänään.

– Hän saanee pikahaasteen ja todennäköisesti hänet tullaan käännyttämään maasta.

Korpisammaleen mukaan nopeus on kova, ja siinä on aiheutettu jo vakavaa vaaraa muille tienkäyttäjille. Tällaisia nopeuksia poliisi kuitenkin mittaa Imatran moottoritiellä joitakin kertoja vuodessa.

Rajuja ylinopeuksia viikonloppuna

Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen rikoskomisario Petri Korpisammal haluaa torjua ihmisten käsityksen, ettei poliisi enää valvoisi nopeuksia liikenteessä.

– Yleinen mielipide tuntuu olevan, ettei poliisi enää valvoisi liikennettä, mutta sehän ei pidä paikkaansa, sanoo Korpisammal.

Korpisammaleen mukaan monet ihmiset myös toivovat, että poliisi valvoisi enemmänkin liikennettä ja nopeuksia maanteillä.

Hurjan ylinopeudet saattavat rikoskomisario Petri Korpisammaleen mielestä osaltaan kieliä siitä, että ihmiset olettavat poliisin vähentäneen liikenteen valvontaa merkittävästi.

Viikonloppuna poliisi piti Etelä-Karjalassa normaalia liikenteenvalvontaa ja haaviinsa se sai kaikkiaan kuusi hurjaa ylinopeutta ajanutta kuskia.

Lappeenrannan keskustan ohi vievällä moottoriliikennetiellä henkilöauton kuski ajoi lauantaina 141 km/h. Vähän myöhemmin toinen kuski ajoi 145 km/h. Eilen sunnuntaina poliisi sai samalla tiellä kiinni kuskin, joka ajoi 150 km/h. Tiellä on nopeusrajoituksena 100 kilometriä tunnissa.

Lappeenrannasta Venäjän suuntaan lähtevällä Nuijamaantiellä henkilöauton kuski ajoi 105 km/h, vaikka tiellä on kuudenkympin nopeusrajoitus.

Lisäksi poliisin haaviin jäi moottoripyöräilijä, joka Savitaipaleella Taavetintiellä ajoi lauantaina kahdeksankympin alueella 135 km/h.

Kaikki kuskit määrättiin ajokieltoon ja odottamaan kutsua käräjäoikeuteen.    https://yle.fi/uutiset/3-10203428

 %¤/#¤#&”&#”&%”&#”#/

No , paRasta toki olisi ne hevoskärryt edelleen, niin kuolemat olisivat vähissä…ellei sitten hevosia kuolisi.               Hommahan on taas niin “tätä” Suomen omaaa kuplaa.    Pavlovin koiria. Lampaiksi opetettu.

       Nyt nyt Euroopan läpi on tullut edes se kaksi kertaa -edestakaisin Espanjaan ajeltua itse ratissa ,   niin kysehän on vain siitä, mihin on tottunut……ja että oppiiko “vauhdissa.”(kokemuksen kautta)   ..kun ensimmäistä kertaa jne.. 

   Saksa, Ranska, Sveitsi ja muut – en muista enää rajoituksia, mutta itse köröttelin 3kaistaisten moottoritien oikeata kaistaa lähes koko matkat.  Jos nyt joskus jonkun rekan ohitti ja ajeli hetken keskikaistaa.  Vauhti siinä satasen pintaan…eli taloudellista bensankulutusta.           

       Suomalainen junttikuski yleensä katselee siihen peräpeiliin kai kerran viikkoon – mutta Euroopassa se ei toimi — koska takaa tuleva auto esim Saksassa– voi tulla sitä vasenta kaistaa vaikka 250kilsaa taulussa.  Vai onko nykyään siellä edes rajoituksia toisilla osuuksilla ollenkaan?     

   Autot vain suhahtelivat ohimennessään Euroopan teillä.    Eli, jo pelkkä rekan ohitus keskikaistalla, aiheutti mietinnän ja vilkuilun taaksepäin  peilistä , koska sitä varten autossa on >>peilit.        Että ei oikein nämä kotimaan veljenvartijat pärjää siellä teillä, missä liikutaan vauhdilla tai edes muutenkaan – – eli peilit, toiset kuskit – ohittaminen  VASEMMALTA…..ja hitaat sinne oikealle.       Eli , junttila meillä on sitä mitä on.         Pavloviahan homma on vanhojen komukkamestojen tapaan, eli jos saat jotain x  kuten aina, niin muuta ei tiedä  että on olemassakaan.   Sitä on Suomikupla….eli ihan omaa menoa.      Toki pohjoismaatkin — jne — mutta kyse on siitä, että jengistä tehdään vain surkeita kuskeja, koska mikään ei vaadi mitään….voi lähes nukkua ja antaa auton kulkea.     Lobotomioiden luvattu maa meillä hehe….   Monessa.    Kun ei muusta tiedä, niin voi viettää aikansa siinä peltipoliisien ja yllä olevan  kuvan tapaisissa maisemissa. 

Single Post Navigation

Comments are closed.