matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

Maahanmuuttaja lapsen kimpussa. ?? -2018

 

“”””””Korkein oikeus ei antanut valituslupaa: Yhdyntä 10-vuotiaan kanssa törkeä hyväksikäyttö, mutta ei raiskaus

Kolmen vuoden ehdoton vankeustuomio pysyy voimassa.”””””””””  YLE

…………………………………….

 

No, määritelmä taitaa olla tässä maassa hukassa.  Kun puhumalla saadaan tenava tai nuori kallelleen, niin ei sitten ole raiskaus ollenkaan.   Ja ehkä lisää ulkomaan eläviä tänne, niin kohta voi ostaa jo sen 10vee ikäisen vaimoksi ja viedä kotiin, niin sitten ei tarvi enää puhua mistään mitään.    Onkohan meillä lakia sorvattu minkä ällin mukaan tässä maassa— näissä hommissa.   Pervot siis sillä ok , kun vähän itkevät ja valittavat ……ja pyytelevät anteeksi.                                                                      Jos tuokin 3v tuomio puolitetaan, niin lopputulemako on siis 1.5v ??       Ei tunnu ihan käyvän monen mielestä yksiin nämä tuomiohommat meillä.       //

   Lienee hyvä esimerkki nämä tuomiohommat myös siitä demokratia-vajeesta, mikä olemassa.   Että vaikka olisi>>> siis JOS olisi  – kansasta 80 % jotain samaa mieltä —- niin se tahtotila ei välttis etene milliäkään minnekään vaalienkaan jälkeen,  koska puolueet eri.     Suoriin mielipiteisiin ei voida vaalien kautta vaikuttaa, koska äänet ja yksimielisyys x-asiasta  – hukkuu eduskunnan ja puolueiden kabinetteihin.  Siellä sovitaan sitten, missä kansa on oikeassa tai väärässä ja mitä sille lammaskansalle halutaan antaa.  

&#=/&%)#%)#/&%)/&%###

YLE:: ::::                   Korkein oikeus on hylännyt valituslupahakemuksen, joka koski Pirkanmaalla syksyllä 2016 tapahtunutta 10-vuotiaaseen tyttöön kohdistunutta seksuaalirikosta. Tapaus herätti aikanaan paljon huomiota, koska käräjäoikeus ja hovioikeus eivät antaneet tuomiota törkeästä raiskauksesta.

Valituslupahakemuksessa vaadittiin, että tekoon syyllistynyt mies tuomitaan törkeän lapsen seksuaalisen hyväksikäytön rinnalla myös törkeästä raiskauksesta ja että miehen rangaistusta ja miehen maksettavaksi tuomittuja korvauksia korotetaan. Korkein oikeus ei myöntänyt asianomistajalle valituslupaa, joten hovioikeuden tuomio jäi pysyväksi.

ja

tuomitsivat miehen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä 3 vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Miehen katsottiin olleen sukupuoliyhteydessä 10-vuotiaan lapsen kanssa ja tehneet tälle seksuaalisia tekoja viestittelemällä tämän kanssa seksuaalisista asioista.

Kummatkin oikeusasteet hylkäsivät syytteen törkeästä raiskauksesta. Käräjäoikeuden ja hovioikeuden tuomioiden mukaan asiassa ei ollut näytetty sitä, että sukupuoliyhteys olisi tehty väkivaltaa käyttäen tai että lapsi olisi ollut pelkotilassa tai muussa avuttomassa tilassa.

Uhri oli tekohetkellä 10-vuotias, tekijä hieman yli 20-vuotias. Hyväksikäyttö tapahtui Pirkanmaalla pienellä paikkakunnalla. Tekijä oli tullut Suomeen turvapaikanhakijana.

      ( nämähän voi kolikonheitolla laittaa nykyhallituksen piikkiin….ja yksi kolmesta ====  krisse-pääministerin, kuka avasi kaikki ovet Suomeen.   Mikä kappale sieltä sitten tulikin ja on vielä tulossa …… niin osa touhuilee noiden hommien kanssa, kuten jo tilastot kertovat (raiskaustilastot mm).     Että sinne piikkiin näitä myös ,  eli hallituksen ja puolueiden piikkiin.  Suvakithan ovat näissä kuin ne kolme apinaa.  ) 

Oikeusoppineet kummastelivat päätöstä

Käräjäoikeuden ja hovioikeuden ratkaisuista käytiin viime syksynä laajaa keskustelua. Oikeusoppineet kummastelivat päätöstä, jonka mukaan teko ei tapahtunut vastentahtoisesti tai väkivaltaa käyttäen. Esimerkiksi

oikeuskäytäntöä pohtivat Turun yliopiston rikosoikeuden professori Jussi Tapani ja Itä-Suomen yliopiston rikosoikeuden professori Matti Tolvanen.

Asiaa ihmetteli myös lastenpsykiatrian professori Tuula Tamminen, joka sanoi

, että lapsi ei voi millään tavalla tietää, mitä hänelle mahdollisesti tapahtuu tällaisessa tilanteessa.

, tulisiko rikoslakia muuttaa. Tuolloin esimerkiksi lakivaliokunnan puheenjohtaja, kokoomuksen poliisikansanedustaja Kari Tolvanen kannatti tuomioiden pidentämistä. Hänen mielestään muutos pitäisi tehdä rikoslain törkeää lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä käsittelevään kohtaan.

– Lainmuutos koventaisi lapsiin kohdistuvien törkeiden seksuaalirikosten rangaistuksia kauttaaltaan, mikä on mielestäni täysin perusteltua esimerkiksi lapsen haavoittuvuuden kannalta, vaikka teko ei raiskauksen tunnusmerkistöä täyttäisikään, Tolvanen vastasi Ylelle.

——————–

::     Tekstissä osia, mitkä puuttuva, koska muuttuvat linkeiksi. Lue koko juttu puuttuvine sanoineen tuolta::::: https://yle.fi/uutiset/3-10188274

Single Post Navigation

Comments are closed.