matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

Turun puukotuskeissi alkaa…2018

Ääliö syytetty matu  haluaa, että häntä nimitetään terroristiksi.   Asianajaja ei kuulemma ole samaa mieltä hehe…   Kunnia se on hepulle tärkeämpää kuin tuomion pituus.   Media juuri kertoi, että heppu oli halunnut katkaista kahden ihmisen PÄÄN . !!!      Tervetuloa kai vielä lisää näitä “pakolaisia”.  Oikein ovet auki suvakkien koteihin.  Pysyvätköhän päät siellä kauan hartioilla näiden kappaleiden kanssa  ?

Pääsee täysihoitoon Suomen suvimaahan ja kavereita linnassa.  Ei huolen häivää…eikä edes ne kuuluisat “luoditkaan” enää viuhu korvissa, kuten ilmeisesti lähtömaassa.  Onneksi oli täällä pohjolassa maa Suomi, missä mukavat heput hallituksessa, ketkä pyytävät tänne olemaan ja asumaan.   Unohtivat mainita, että puukottelut, tappohommat ja raiskailut – eivät kuulu luontaisetuihin.         Mutta onneksi nyt kansa on vähän viisaampaa, ainakin sen suhteen, että kuka tämän homman on pannut alulle. Ja saanut aikaan.    Ja tänä pänä sitten ei saa taas mitään aikaan, niiden romujen poistamisen kanssa.     Surkeinta ever.


   “””””“Turun puukottaja varasti puheenvuoron ennen taukoa: kertoi halunneensa katkaista kahden ihmisen päät – Yle seuraa hetki hetkelt䔓”””     /YLE

Single Post Navigation

Comments are closed.