matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

IL: Jari Sillanpää tuli Thaimaasta ja poliisi otti kiinni mutta missä??-2018

Poliisi otti Thaimaan lomalta palaavan Sillanpään kiinni lauantai-iltana ja häneltä löytyi huumausainetta, lehti kertoo.(Iltalehti)

“Uutisen”  ainoa outous on siinä, että ottiko poliisi Sillanpään kiinni lentokentällä tullitarkastuksessa — vaiko jossain kylillä kaljabaarissa tai ruokakaupassa. ?   Erikoista, ettei YLE/STT tai siis ehkä Iltalehti ensimmäisenä   — tuota tiedä tai kerro — vai eikö poliisi halunnut  kertoa.  Jos niin — niin miksi ei.     Vai siksikö, että jos tulli otti kiinni, niin kyse on salakuljetuksesta —- mutta nythän tuosta ei ole mitään tietoa.  

    Että hyvin pysyy tieto hukassa silloin, kun sitä ei haluta kertoa.     Hohhoijakkaa.    Asia tulee joka tapauksessa tietoon ennen tai myöhemmin, että missä ja mitä.   Mutta meillä tämä on tätä.    hyshys.   

Viihdetaiteilija Jari Sillanpäätä epäillään osallisuudesta metamfetamiinia levittäneeseen ja käyttäneeseen rinkiin, joka pohjautuu lähinnä kaveripiiriin, kertoo

Lehden mukaan poliisi otti Thaimaan lomalta palaavan Sillanpään kiinni lauantai-iltana ja häneltä olisi löytynyt huumausainetta.    Lehti kertoo Sillanpään olevan yhä pidätettynä Pasilan poliisivankilassa.

Rikoskomisario Jari Pynnönen sanoo Ylelle, ettei hän kommentoi asiaa millään tavalla.

Iltalehden mukaan rinki olisi levittänyt amfetamiinia voimakkaampaa metamfetamiinia, jota kutsutaan kristalliksi. Kyse on samasta huumeesta, jota Sillanpäältä löytyi hänen ensimmäisessä huumekäryssään viime vuoden syyskuussa.

Viime syyskuussa poliisi pysäytti autolla liikkeellä olleen laulajan Helsingin keskustassa. Sillanpään veressä oli metamfetamiinia ja hänen hallustaan löytyi pieni määrä samaa huumausainetta.

Ajon aikana Sillanpää oli käyttänyt matkapuhelinta ja ylittänyt lainvastaisesti keltaisen sulkuviivan. Sillanpää myönsi teot sekä julkisesti että esitutkinnan aikana poliisille.

Sillanpää tuomittiin 50 päiväsakkoon rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kahdesta liikennerikkomuksesta. Sillanpään tuloilla sakkomaksu oli 23 750 euroa. Sillanpää ei valittanut huumetuomiostaan.

Jari Sillanpää nousi julkisuuteen vuonna 1995, kun hänet valittiin tangokuninkaaksi. Hänen vuonna 1996 julkaistu esikoislevynsä Jari Sillanpää on edelleen Suomen myydyin äänite, jota on myyty 272 940 kappaletta.

https://yle.fi/uutiset/3-10133500

%¤¤#¤¤#¤#¤#¤¤#¤¤#¤%¤%¤

Ja Iltalehdessä sitten tämä:::::::”””””””

“””””Huumetta mukana

Poliisin on viimeistään keskiviikkona päätettävä, laskeeko se Sillanpään vapaaksi vai vaatiiko se häntä vangittavaksi.

Sillanpää otettiin kiinni lauantai-iltana kello kymmenen jälkeen, kun hän oli palaamassa Suomeen pitkältä Thaimaan-lomaltaan. Sillanpää saapui Suomeen kello kymmenen aikoihin laskeutuneelle Qatar Airwaysin lennolla.

IL:n tietojen mukaan iskelmätähden hallusta olisi kiinnioton yhteydessä löytynyt huumausainetta.

http://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201803262200837174_vd.shtml

Edelleen hämärän rajamailla hehee..     Että kone tuli  klo 22 pintaan….ja Sillanpää kiinni  klo 22  jälkeen.     Jos ja jos…..eli jos Sillanpää on ehtinyt autoonsa tai taksiin tms..mitä lie reittiä ulos kentältä tai ulos kenttärakennuksesta — eikä siis TULLI ole häntä ottanut kiinni jo linjalla- niin kukapa todistaa mistään aineesta mikä taskusta tai muualta löytyy. 

Ainoa salakuljetuksen “todistava” seikka löytynee, kun heppu x tai rouva y…otetaan kiinni tullin tiloissa tai siellä suljetulla alueella.      Sen jälkeen jos on käyty kuppilat ja vessat sun mitä tahansa- niin poliisin lie vaikea todistaa enää, mistä joku paketti on pykälään lähtenyt.    ELi, nähtävästi nyt poliisi ei siis halua (ja tulli ) kertoa, mistä on kysymys   ( eli itse kiinniottopaikka)…..  ja tuo avoin asia siis hyppää suoraan silmille tuosta koko uutisoinnista.   Kiinniottopaikkaa ei nyt jostain syystä haluta kertoa suurin surminkaan.     Että odottelua  sitten sen hommelin kanssa.   Kunnes suukit aukeavat jossain päin.

 

Single Post Navigation

Comments are closed.