matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

Lääkärikunnan puoskarit taas tappohommissa- 2018

Ambulanssi jätti apua pyytäneen kotiin – Naisen kuolemasta sakot ensihoitolääkärille

Pirkanmaan käräjäoikeuden mukaan lääkäri oli huolimattomuudesta rikkonut virkavelvollisuutensa. Hänen olisi pitänyt havaita potilaan elintoimintojen häiriötilanne, joka olisi tullut selvittää sairaalan päivystyksessä.

Tampereen yliopistollisen sairaalan lääkäri on tuomittu 40 päiväsakkoon tuottamuksellisesta virkavelvollisuuden rikkomisesta. Toisen lääkärin syytteen Pirkanmaan käräjäoikeus hylkäsi.

Tamperelaisnainen menehtyi viime vuoden helmikuussa keuhkoveritulppaan. Hän oli kärsinyt muun muassa hengitysvaikeuksista sekä selkä- ja rintakivusta. Naisella oli ollut jalassa kipsi, joka altistaa laskimoveritulpalle.

Ambulanssin miehistö konsultoi kahteen otteeseen kahta eri Tampereen yliopistollisen sairaalan ensihoitolääkäriä, joiden mielestä naisen oireet eivät vaatineet välitöntä apua. Lääkärit päättivät, ettei nainen tarvitse välitöntä sairaalahoitoa eikä häntä toimitettu ensiapuun.

Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi toisen lääkäreistä virkavelvollisuuden rikkomisesta 3560 euron sakkoihin. Oikeuden mukaan lääkärin olisi tullut havaita potilaan elintoiminnoissa oleva häiriötilanne, joka olisi tullut selvittää sairaalan päivystyksessä.

Ensimmäistä ambulanssikäyntiä konsultoinut lääkäri vapautettiin syytteestä. Hänen ohjeensa mukaan potilaan olisi itse pitänyt hakeutua hoitoon.

https://yle.fi/uutiset/3-10120878

 &%/%/#/%¤

Mutta RAHALLA selviää, kuolleiden jonosta perässä.   Lääkärintorvelot jatkavat matkaansa, kuin paska putkessa.  

Lisäksi voidaan kysyä, mikä vastuu ambulanssiveikoilla on —-eli eikö heidän valtuutensa riitä vain siihen – lisäksi — että oman päänsä mukaan roudaavat potilaan sairaalan ensiapuun,  jos ITSE ovat sitä mieltä, että se on tarpeen.      Kyseinen rahasakko on taposta pilipalia ….ja eiköhän noille romuille pitäisi keksiä jo jotain konkreettisempaa.   Ei oikein sopivaa, että nämä kirjanpitäjä-puoskarilääkärit – estävät kansalaisten pääsyä sairaalaan tutkittavaksi.     Tämä on tätä tämän päivän Suomen arkipäivää.       Johan se tuolla luki toiseen aiheeseen liittyen, että tänä vuonna on vasiten säästettävä sosiaali,-ja terveydenhoidon rahoja, jotta ensi vuonna saadaan enemmän jotain xxx..  ( en muista mihin se liittyi).     Mutta murhaajiksi näitä puoskareita voidaan alkaa kutsua pikkuhiljaa…sekä että julkisuuteen vain nimet, niin osaavat muut varoa näitä yleisiä vaaroja. 

 

Single Post Navigation

Comments are closed.