matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

Jussi Niinistö makustelee poliisivaltiolla.-2018

…..pätkä Demokraatista::::::::””””””

“””””””””Myös Suojelupoliisin valvonta nousi esiin. SDP on vaatinut tiedustelulakeja käsiteltäessä, että koko Supon toiminta olisi eduskunnan parlamentaarisessa valvonnassa, eli eivät vain Supon tiedustelutoimintaan liittyvät tehtävät.

Valvonnan ulkopuolelle uhkaavat nyt jäämässä esimerkiksi Supon rikostorjunnan perusteella tehtävä salainen tiedonhankinta ja turvallisuusselvitykset sekä Supon kokonaisjohtaminen.

Niinistö ei ottanut asiaa kovin vakavasti. Hän syytti SDP:tä asian ottamisesta ”keppihevokseksi”.

– Pitääkö siellä alkaa henkilöstöhallintoa parlamentaarisesti valvoa vai kirjanpitoa, vai mikä sieltä vielä uupuu. Minun tietääkseni siellä on jo ihan riittävästi parlamentaarista valvontaa tällä hetkellä. Ja missä määrin ylipäätään tiedustelutietoa voidaan jakaa ulkopuolisille. Meillä on sopimukset eri maiden kanssa, miten tiedustelutietoa käsitellään ja sitä ei kuulkaas hyvät ihmiset julkisuudessa käsitellä.

– Mutta tämä on poliittista peliä ja SDP tietenkin näkee olevansa temppelinharjalla tässä kiireellisyys-suhteessa, joten on ymmärrettävää, että tällainen on keksitty ja tästä käydään keskustelua. Se on sitten poliittista lehmänkauppaa, jos siihen jotain sitten keksitään, hän jatkoi. “”””””””””””””””https://demokraatti.fi/ministeri-vaheksyi-sdpn-vaadetta-supon-parlamentaarisesta-valvonnasta-pitaako-siella-alkaa-kirjanpitoa-valvoa/


Nii-iin.   Että Stasi-meno käy.           JunttiNiinistölle sopii, että pollarit ovat “pomona pomon paikalla” …kuten sanotaan.      Ei ketään käskemässä eikä perään huutamassa.    Jos joku rupisee, niin heitetään kellariin koppiin…ja annetaan vähän isukin kädestä.    Varotaan vain, ettei pää irtoa, kuten ehkä ennen vanhaan.    

      Mutta voi ..Suomi ei ole vielä onneksi diktatuuri, missä tehdään asioita miten huvittaa ja kenen toimesta huvittaa, vasiten että poliisi toimisi kaikilla alueilla kuin villissä lännessä- vaikka länteen kuulutaankin.  Niinistöllä on omat märät unensa noissa hommissa.      Ihme yleensä, mistä näitä heppuja karkailee ?  Ai niin, nyt muistin.

Suomessa oikeasti tosiaan valvotaan kaikkea — niin työtöntä, kuka tekee työtä vapaaehtoisesti jossain työttömien kuppilassa……tai jos heput ovat talkoissa jonkun taloa rakentamassa….ja liksana on kepukkaa ja voileipiä makkaralla.   Kyllä tosiaan valvotaan ja rangaistaan.      Toinen juttu toki on, mikä on tarpeellista……mutta kun kyse on lähes rajattomasta vallasta kansalaisten yksityisyydensuojaan liittyen sekä muuhun privaattiin tietosuojaan (tiedustelulaki)……… niin  kyllä ….valvontaa tarvitaan.    Virkavalta ei ole kuningas, keisari eikä diktatuuri — vaan palvelija.   Ja tässä  asiassa valvonta tarvitaan.   

Single Post Navigation

Comments are closed.