matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

Tiedustelulakia kettu kainalossa. -2018

  Ja tänään sitten armeijan heppu A-ohjelmassa , toinen joku Amnestyn mimmi.    Voisikohan Ylekin hieman kaivella keskuteluun todellisia hakkeroinnin sekä lainkäytön ja it-tekniikan asiantuntijoita, ketkä voivat kertoa, miten systeemi on rikkonut lakia tähänkin asti  sekä että miten sitä rikotaan, jos HALUTAAN poliisin tai armeijan toimesta.    Kysehän on vain vanhan kertaamisesta – eli tänä pänä parastaikaa jossain päin rikotaan virkavallan toimesta yksityisyydensuojaa ilman perusteluja.  

  Rikkomuksia on JO tehty  Suomessa virkavallan toimesta, eikä mikään todista muusta, kuin että samaa voidaan edelleen toimittaa.  Nyt jopa vielä helpommin josjos laki tulee  voimaan (/toivon mukaan ei tämän hetken “avoluvilla” ) ==== laittomuudet helpottuvat .          Kuunteluluvat ovat olleet kuulemma helppoja kuin pizzan haku – joten homma tulee kai siitäkin löysistymään.   

Tällä hetkellä ollaan kansalle myymässä vain kauniita puheita (siis poliitikoille)…..ja lopputulos jos on tiedusteluvaltuudet sumeilla puheilla…… niin voi sanoa hyvästit yksityisyydelle.                                                                                               Ja sitten saadaan samaa kamaa, mitä on Wikileaks, Snowden ja muut kertoneet olevan pitkin kyliä. ……ei toki samaa raakuus mittaluokkaa  paljastusten suhteen– mutta muuta systeemin tekemää romua. 

Ja samalla rikotaan siinä sivussa kansalaisten oikeuksia kun ronkitaan rikollisia esiin.    Tämän kaiken mitä Suomessa nyt on tekeillä – voi lukea eri muodossa jo tapahtuneeksi muualla =lopputuloksen siis, eli laittoman urkinnan ja sääntöjen vastaisen.

     Mutta mediahan ei osaa tuoda tätä asian toista puolta esiin – jostain kummallisen ihmeellisestä syystä.   Hesari toi …. missä loput – vai eikö ole sattunut huomaamaan.    Kansa toki nukkuu taas, sipsit pudonneet lattialle, tv suhisee…ja josko muistaa mennä aamulla töihin.   Ei siinä ehdi jotain tietokonejuttuja.   Läskin ja pullan  ,tv:n ja akan välissä.   Loppuajan sitte nukkuu.   heheheh.   “kansa nukkuu”.   Kyllä.

  Tämånpäiväinen armeijan heppu oli Pelttarin kanssa samaa lahkoa , eli täysin sumeilematonta scheissea…eli paskaa tuli tuutin täydeltä.     Kuten se juttu, että “toki jokainen voi halutessaan tarkastaa omien mahdollisten kuuntelujen tai seurannan olemassaolon….siltä tulevalta valvontaelimeltä tai valtuutetulta”       NO HALOOOOO.         Kun Suomeen näyttää rantautuvan massavalvonta– ja 5,5 miljoonan kansa, niin kuka ihme kuvittelee, että löytyisi edes 100 tuhatta kansalaista , ketkä huutelevat tietojensa tutkinnan perään.   SAATIKKA  että YKSIKÄÄN systeemin valvoja niitä rupeaa kaikkia tutkimaan tai saa edes selville.  Ja MISSÄ AJASSA  ???     Kuka ensin osaa edes ajatella, että juuri hän olisi joutunut massavalvonnan toimesta jonnekin listalle ???   Mahdotonta.      Eli, jos sitten joku haluaakin tietoja omasta itsestään, niin etsintä kestäisi kai pari vuotta (kuten kohta kaikki systeemin kantelut ja valitukset) – — sekä että jossain kohtaa tulisi vastaus, että nämä ovat salaisia juttuja, eikä kerrota.  Kiitos kuulemiin.      Luvassa on siis kaiken oikeustajun ulkopuolelle jäävät “himmeät hommat oy”.

    Ja kuten tuossakin todettiin,   uuden lain mukaan ei olisi edes tarvis kertoa kuunnellulle-  tehdystä toimesta— eikä siis epäilyn  —tarvitse olla edes rikoslain alaista toimintaa.  Ei siis tarvita rikosta,  ja Supo ja muut voivat kuunnella ja seurata ketä huvittaa.        Lisäksi romua oli tuo kohta, missä todetaan, että  epäkurantit sähköpostit tai muu seurantakama tuhotaan HETI.   No haloo…kuka sitä todistaa.   Nimet voidaan ottaa ylös epäilyttävien listalle,  kaverin kaverit”.samoin sinne…ja listat laatikkoon “piiloon”.   Kuunnellaanpa sitten taas kohtapuoliin uudelleen jos jotain ilmenee. Kukaan eduskunnan valvontaheppu ei ikinä pysy perässä noiden tietomäärien kanssa, saatikka että niitä ehtisi syynäämään.   Ja eihän niitä syynäillä vielä enempää, jos kansalaiset eivät lähde kyselemään.

Lainvalvontalain valmistelu on täysin sumutusta,….ja mitä pidemmälle tässä on edetty, sitä enemmän tippuu romua pöytään – taviskansalaisen kannalta…eli se yksityisyydensuoja.      On tullut jo nyt selväksi, että systeemi (supo, poliisi armeija)….eivät halua parlamentaarista valvontaa niissä mittasuhteissa, kuin on ollut tarkoitus.   Että kansalaisten yksityisyys suojataan laittomalta ja väärältä seurannalta.       Tiedustelulaki halutaan tehdä viranomaisille supermonityökaluksi, mikä avaa ovet minne vain, ilman vastuita, ja ilman mitään velvoitteita – sekä että mahdollisesti kukaan ei valvoisi sen kummemmin mitä siellä kuuntelijapäässä touhutaan.   

 

  Kuunnellaan yhtä ensin……ja sitten saman kanssa toista keskustelijaa, pannaan koko lista ja soittelijat  seurantaan ja valvontaan loppupeleissä ja hups , kuunneltiinkin jo viidettä vaiko kymmenettä.   Mutta kaikki tieto tulee kelpaamaan ja kaikki tieto voidaan halutessa varastoida. Sitä ei tule eduskunnasta kukaan syynäämään miljoonien ja miljoonien sähköisten viestien määrää tai laatua …samoin koko paketti tulee olemaan parlamentaariselta valvonnalta salassa.     Turha muuta kuvitellakaan.    Alkuun oli supollakin niin kukkaiskieltä, mutta perusmatsku on alkanut tulla esiin — eli omat luvat eikä muilla asiaa sinne taloon.  Samoin toki poliisi omineen ja armeija myös.    Kansalaiset pääsevät taas omaan arvoonsa tässäkin keississä , eli sinne lampaan asemaan.    Ovat kuin  aidan sisällä…..ja valvonta toimii.    Muuta ei kansalaisen tarvi tehdäkään  kuin on  ja möllöttää ja laittaa vaikka aivonsa narikkaan ….koska muutahaan niillä ei näytä olevan tekoa.  

Myyrmannista ja muista kotimaan joukkosurmista on aikaa takana – ja olisi ollut aikaa vaikka muille jakaa — ja tehdä säälliset tutkinnat, minkälainen laki tarvitaan , mutta koska nämä heput tiedetään tuolla tiskin takana, niin laista halutaan sorvata kansalaisia sorsiva ja kuten ase sopii käteen – niin laki poliisia varten ja heille kuin mittatilauspukua päälle.   Luvat auki ja kaikki mahdollista.    Nyt sitten muka kiire jonnekin.     Ei ole, muilla kuin huijareilla yleensä kiire tällaisessa asiassa.   Kansan sumutus on menossa…ei mikään muu.   Ja vielä siten, ettei kenellekään minkään sortin vastuuta.   Kappas ja hieno juttu.

 

     

 

 

Single Post Navigation

Comments are closed.