matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

Uusi eläinsuojelulaki, parempi pihvi?-2018

Tänään 22.02. klo 21:00
päättyy klo 21:55 // kesto 55 min

Uusi eläinsuojelulaki, parempi pihvi? Keskustelemassa maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä (kesk.), kansanedustaja Emma Kari (vihr.), MTK:n eläinlääkäri Leena Suojala ja Animalian toiminnanjohtaja Heidi Kivekäs.

%¤#%¤#%¤(&%

Ohjelmassa kysyttiin, mistä kuluttaja tietää , että kaupasta ostettu eläimen liha tai tuote on “onnellisen” eläimen lihaa tms.      Hupsista.      Muistelen tässä jokusenkin aikaa sitten,  kun videokuvaa lehmien vai sonnien– käsittelystä kotimaisissa tuotantoeläinlaitoksissa (muutamakin taisi olla tv:ssä).   Skandaalikamaa.   Elukoita hakattiin, potkittiin , sähköpamppua ja muuta.     Jos niihin vielä kotimaan tuotteena joutsenmerkki tipahtaa- niin hommalla ei ole mitään tekoa “onnellisen eläimen kanssa”.   Sitä eläimen kohtelua ei takaa joutsenmerkki. 

Ja olipa juttua taas Leppä ja Suojala.      Vedensaannilla eläimille —  no jaa…ei niin tarkkaa.???       Jos vaikka tulee tarkastaja…ja kuppi on kaatunut .  heheh…voi että mitä selityksiä.      Ja mikä aihe — eläimelle ei ole pakko antaa VETTÄ!!!    Käsittämätöntä ajattelutapaa, etteikö olisi .     Mistä tuollaisia eläinten käsittelijöitä löytyy — ja    Suojala  taisi olla itse jopa eläinlääkäri.    Liekö Suojalan kotosalla kissaa, koiraa tai muita eläimiä – joiden vedensaanti on Suojalalle yksi hailea.       huh huh. 

Liekö Suojalalle enää muuta työpaikkaa olemassa, kuin elämänmittainen diili – siellä markkinoiden puolella.    Itse en veisi omaa eläintäni tuolle naiselle mihinkään hoitoon.    Hus hus.     Mutta jos pää toimii rahan ja kannattavuuden kanssa symbioosissa – niin ollaan ihan omissa sfääreissä.    

Single Post Navigation

Comments are closed.