matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

Ohjaaja Michael Haneke kritisoi MeToo-liikettä – johtaa ”puritaaniseen miesvihaan” -2018

 

Jotkut haluavat toppuutella ”noitajahtia.”

Itävaltalainen ohjaaja Michael Haneke liittyy kriittisiin ääniin #MeToo-kampanjaa vastaan. Hänen mielestään se on askel taaksepäin kohti puritaanisuutta.

Haneke sanoi haastattelussa, että ”tietenkin mikä tahansa raiskauksen tai pakottamisen muoto” on rangaistavaa. Hän kuitenkin nimitti nykyistä (MeToo) liikettä hysteeriseksi ja kuvottavaksi.

– En halua tietää monetko näistä 20-30 vuoden takaisista syytteistä ovat lausuntoja, joilla on vähän tekemistä seksuaalisen ahdistelun kanssa, Haneke moitti.

– Tämä uusi, MeToo-liikkeen myötä tuleva miehiä vihaava puritaanisuus huolestuttaa minua, ohjaaja tuumi.

Haneken mielestä kyseisenlainen pahansuopuus, joka usein leviää internetissä, tekee tästä aiheesta keskustelemisen vain entistä vaikeammaksi.

Haneken mielestä noitajahdit pitäisi jättää keskiajalle. Hän arveli, että haastattelun jälkeen häntä kutsutaan sovinistisiaksi.

Lähde: Variety      Michael Haneke

&%#)¤)#¤¤#¤####

Kuten heppu sanookin, raiskaus ja häirintä ei kuulu kuvaan=väärin  ————— mutta loppu onkin aika soppaa.

No mikä lie syy, mutta eihän se taida käydä niin, että äijiltä touhut tähän loppuu, koska meno ei tule muuttumaan loppupeleissä minnekään.    Ainoa mikä ehkä muuttuu, on se, että mitään ei kannata enää jättää epäselväksi kun lähtee pelaamaan…..eli peli ja puheet selväksi.

Raiskausaalto kuten meillä kotimaassa – on saanut naiset, femakot ja muut – innostumaan ,   kuin se  entinen  nappari Damissa tai kultainen noutaja kiimassa(sanonnat) ………ja eiköhän se tämä metoo´   tästä tasoitu hetken päästä, kuten moni tämän sarjan juttu.    Alkuhuuma menee usein monessa vähän överiksi.

Tuli mieleen tuosta  yhdestä   julkku-mimmistä, kenestä oli jossain juttua — että kundit aikanaan heittivät tarinaa (yleisellä tasolla)  näistä Suomen  ruusuista tuolla  julkkupiireistä (tv/////-show etc)………….. että kuka kenenkin napalankoja oli ollut.   Uratikkaita ja muuta biletyssälää julkkupiireissä  on taidettu harrastaa ihan ilman pakotustakin……………….ja vaikkei tavispöllöt talliaiset  ole päässeet     bileisiin mukaan, niin tämä muka-neitsyiden  akuutti esiinmarssi on nyt jotenkin puolivillaista juttua, mutta osui nyt sitten jenkkilän romun kanssa hollille.

(paitsi kuten siis todettu-  väärintekemiset eivät kuulu tähän kommenttiin – tässä vain niistä lopuista – missä ei pakotuksia).     On vain (taitaa olla)…..että petihommia on harrastettu niin kauan hyötymielessä(siis molempien kannalta toki), että yhtäkkinen parku aiheesta on aika ylimitoitettua.

 

Single Post Navigation

Comments are closed.