matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

Soini “Sininen uni”, sanailee Qvintus.- 2018

Soinilta totaalinen kilahdus ”Veltto SDP kimittää kuin kuurainen kukkopilli” – tyly kuitti tuli heti: ”Taisi itse nukkua”

Demokraatti.fi::::::::::::     Ulkoministeri Timo Soini (sin.) ei säästellyt viikonloppuna arvostelevia sanojaan arvioidessaan etenkin SDP:n toimintaa työttömien aktiivimallin ympärillä.

Ex-perussuomalainen haukkui blogikirjoituksessaan maan rakoon myös vasemmistoliiton ja perussuomalaiset.

Soinin mukaan ”SDP:llä alkaa mopo keulia” ja ”veltto SDP kimittää kuin kuurainen kukkopilli”.

”SDP:llä, vasemmistoliitolla ja perussuomalaisilla olisi ollut koko syksy aikaa tehdä aktiivimallista välikysymys eduskunnassa. Ei joko kiinnostanut tai ei osattu. Todennäköisesti ei hotsittanut. Kun kansalaisaloite alkoi vetämään, hypättiin siivelle. Loisimaan.”

Soinin mukaan Helsingin Senaatintorille saatiin sentään sekä sosialisteja että kommunisteja paikan päälle puhumaan.

”Mutta mitä ja missä hommailivat persut? Senaatintorilta puuttuivat sekä mestari että kisällit. Mahtavatko edes mallia vastustaa?”

Antti Rinteen viestintävastaava Dimitri Qvintus ehätti kommentoida viikonloppuna Soinin syytöksiä Twitter-tilillään lakonisesti.

”Soini on tainnut itse nukkua aktiivimallin käsittelyssä. Tämän mallin mahdollisti Sininen uni. Oppositio vastusti mallia valiokunnissa, eduskuntakäsittelyssä ja äänestyksissä. Myös työmarkkinajärjestöt ovat olleet kriittisiä pitkin matkaa.”

https://demokraatti.fi/soinilta-totaalinen-kilahdus-veltto-sdp-kimittaa-kuin-kuurainen-kukkopilli-tyly-kuitti-tuli-heti-taisi-itse-nukkua/

&%#/&¤)#¤%¤##

hehehe….  “sininen uni”.      

  “”Sininen enkeli”   tulee mieleen paremminkin…eli sehän taitaa olla kutsumanimi tuolle kympin pampulalle, jos en väärin muista.    Soinin takinkäännöistä voisikin muodostua siivet selkään……… ja heppu viihtyykin tässä vaiheessa enää takavasemmalla (tai ulkomailla poissa silmistä……tosin ammatin puolesta sopii mainiosti ehkä hänelle.   Taas pääsee Usaankin rukoilemaan — kivaa.

  Vitsit ovat kuivahtaneet puolueen unenomaiseen torkahteluun…ja kuten Soinin kello tikitti  oman originaalin puolueensa osalta loppuun – niin tulee käymään koko siniselle porukalle samoin – ryhmänä siis = siniset.    Ehkä Soini itse pääsee vielä keräilemään eläkerahojaan jonnekin, mutta sellaista puoluetta kuin “siniset”… näkee ehkä unissaan tulevaisuudessa, jos siis tositoimista puhutaan.   Pääsevät max samaan kastiin uskisjengin tai svedujen kanssa, eli blankopapereilla sinne apupoikien joukkoon.   Terho hiihtelee myös muihin maisemiin, ennenkuin laiva uppoaa.    Saammepa nähdä.    Mutta kuka huolisi.?

(Kymmenen milligramman Diapam on saanut värinsä vuoksi lempinimen Sininen enkeli. //  https://www.google.fi/search?q=diapam%2C+sininen+enkeli+&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&dcr=0&ei=JyJ5WqnvBYar8wfZ0LGYDw               )

 

Single Post Navigation

Comments are closed.