matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

Jäättenmäki: “”En ymmärrä, miksi hän pyrkii toisen puolueen puheenjohtajaksi”

 

Paavo Väyrysen meppikollega Brysselistä Anneli Jäätteenmäki (kesk.) sanoo suoraan, että Väyrysen pyrkimyksistä on vaikea pysyä kärryillä.

– Jos ihminen perustaa oman puolueen, en ymmärrä, miksi hän pyrkii toisen puolueen puheenjohtajaksi, Jäätteenmäki kommentoi.

Hän ei usko, että Väyrysellä on mahdollisuuksia, koska Juha Sipilällä (kesk.) on kentän tuki ja luottamus. Jäätteenmäki viittaa piirijohtajien arvioihin.

Väyrynen piti iltapäivällä tiedotustilaisuuden, jossa hän ilmoitti asettuvansa ehdolle keskustan puheenjohtajavaaliin ensi kesän puoluekokouksessa. Väyrynen kertoi myös eroavansa keskustasta, jos häntä ei valita johtopaikalle.

– Olen päättänyt, että teen vielä yhden yrityksen keskustan pelastamiseksi, Väyrynen kirjoittaa blogissaan.

https://demokraatti.fi/vayrysen-meppikollega-aimana-ehdokkuudesta-en-ymmarra-miksi-han-pyrkii-toisen-puolueen-puheenjohtajaksi/

Myös pääministeri Sipilä on kesällä Sotkamossa ehdolla.

Väyrynen aikoo joka tapauksessa palata eduskuntaan kesäkuun puolivälissä puoluekokouksen jälkeen.

…………………….

Niin, kukapa tuota tietää motiiveja.   Jos esimerkkiä kaukaa etsii, niin voi kysyä, miksi venäläiset haluavat olla Suomen kaksoiskansalaisia….eli miksi eivät vain jätä omaansa kokonaan.   

Norjassa ei taideta edes hyväksyä kaksoiskansalaisuutta, eli joko ottaa Norjan “kokonaan”…. tai ei ota ollenkaan.    Onhan näitä.   Ja syitä.

Single Post Navigation

Comments are closed.