matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

Ylen toimittaja asiattoman turvatarkastuksen kohteena Israelissa.-2018

 

Yle on reagoinut tapaukseen kaikin käytettävissä olevin keinoin, mutta ei avaa toimenpiteitä julkisesti.

 

Yleisradion Lähi-idän kirjeenvaihtaja joutui eilen maanantaina Israelissa asiattomaan turvatarkastukseen. Akkreditoitunut toimittaja oli menossa seuraamaan Jerusalemissa Yhdysvaltojen varapresidentti Mike Pencen vierailua.

Toimittajanainen ohjattiin pääministeri Benjamin Netanjahun toimistolla verhon taakse. Naista kuulusteltiin ja hänet tutkittiin metallinpaljastimella.

Turvallisuusviranomaiset vaativat toimittajaa riisumaan rintaliivinsä, mistä hän kieltäytyi. Naista ei päästetty lehdistötilaisuuteen.

Israelilaisen toimittajayhdistyksen FPA:n mukaan toiminnan syynä on suomalaistoimittajan palestiinalaistausta. Yhdistys moittii paikallisia viranomaisia etnisestä profiloinnista.

– Pidämme tapahtunutta äärimmäisen valitettavana ja vakavana. Emme hyväksy toimittajamme kohtelua nyt tapahtuneella tavalla. Yle on reagoinut kaikin käytettävissä olevin keinoin, mutta emme lähde avaamaan toimenpiteitä julkisesti, kommentoi Ylen ulkomaantoimituksen päällikkö Elina Ravantti.https://yle.fi/uutiset/3-10036065?origin=rss

&¤#&%/&%%¤EE

No,  ehkä Suomessa voidaan toimia samaan malliin israelilaisten kanssa.     Tullissa vaan koppiin …ja rintsikat tiskiin naisilta (from Israel…toki ukot myös houset nilkkoihin).       Jokainen tänne tuleva turisti tai muu Israelin kansalainen.  

    Syyksi riittänee täälläkin, että kuka tahansa  ko. maasta tuleva voi olla Israelin salaisen palvelun agentti ja hän on tulossa murhakeikalle — eli potentiaali valtioterroristi tai/ja kuulua valtion kosto-operaation osalliseksi .  Johan tässä Israel viimeksi reissasi lähellä Suomea~~ – Lillehammerin pizzapojan tappamisen kanssa. Ikävää, että heppu oli syytön muuhun, kuin ehkä huonoihin  pizzoihin, mutta liekö siitäkään todisteita.   (ktso kuukkeli “Mossad ja Lillehammer”.)  ~   No, Israel sanoi, että “sori vaan, teloitettiin väärä heppu”…ja sori vaan, että tultiin väärillä passeilla ja pahat mielessä tänne teidän maahanne jne.

Mutta mikä ihme estää Yleä “avaamasta” juttua ?   Julkinen tiedotusväline. ???    Jos kyse olisi ollut tavis-somettajasta, tai muusta talliaisesta noille perustein,   niin juttu olisi täysin auki…ja vaikkapa tarkalleen.  

  Kumma juttu , että tavis tallaaja  ehkä kertoisi koko tarinan novellin pituisena, mutta Yle…. julkinen kanava >>haluaa …..pistää jutun jääkaappiin.  Vaiko pakastimeen  ?      Lienee sitä normi-Ylen sensuurilinjaa edelleen.  Onko mikään Ylessä muuttunut ??   

Onko Ylellä jotain velkaa tuonne lähi-idän suuntaan, vai mistä uutispimento ja asioiden selvittämisen jättäminen johtuu.   Kuuluuko Israel jonnekin Suomen hyvävelikerhoon ?

……ettei vaan kotomaan uskisjengi täällä suutu….siis ne Israelin lipunheiluttajat…biipeliporukka.

Single Post Navigation

Comments are closed.