matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

Taposta Suomessa enää vuosi+ vankeutta.-2018

Puoliso (mies+mies)>> kuoli perheriidan seurauksena –  hovi alensi .

 

Helsingin hovioikeus tuomitsi maanantaina 34-vuotiaan puolisoaan kuristaneen miehen pahoinpitelystä ja törkeästä kuolemantuottamuksesta vuoden ja neljän kuukauden ehdolliseen vankeuteen.

Aiemmin käräjäoikeus tuomitsi hänet kahdeksaksi vuodeksi vankilaan taposta.

Taustalla oli toissa vuoden marraskuussa tapahtunut miespariskunnan välinen riita, jonka aikana mies kuristi ja löi puolisoaan. Myös puoliso oli käyttäytynyt väkivaltaisesti. Riita päättyi siihen, kun mies piti puolisoaan paikallaan lattialla ja tämä kuoli hapenpuutteeseen. Miehen kertomuksen mukaan hänen tarkoituksensa oli vain pitää puolisoaan paikallaan.

Hovioikeus katsoi, että mies ei tappanut puolisoaan tahallaan. Oikeus kuitenkin totesi, että miehen oli täytynyt tiedostaa, että hänen puolisonsa voi kuolla hänen toimintansa seurauksena.

Korjattu 16.1.2018 kello 15.02. Jutussa kerrottiin aiemmin virheellisesti, että kuollut puoliso olisi ollut nainen. Puoliso oli kuitenkin mies.

¤(#%&¤#¤”(%(%#””

Jokunen vuosi vielä , ja meillä ei enää taposta saa kuin so-so sanomisia.   Hyvään suuntaan on menossa tämä—- vasiten noin kulujen kannalta jos ei muuta.  Sehän on kai tarkoituskin.   Samalla saadaan komeat luvut tilastoihin kotimaan  tappolukujen tolppiin.    Kun ei tuomioita, niin ei henkirikoksiakaan.  Näin se käy…..tai siis että “käyhän se näinkin”. 

  Kuoliaaksi kuristaminen kun sopii käyvän ihan niinkus~~ vahingossa. 

…….”pidin vähän paikallaan”……..  “”””no toki kurkkua puristamalla on paras toista hillitä…oikein molemmat kädet kurkulla, ettei happi kulje””””” jne..      

           Jostain kummasta tulee mieleen, että toisen käsien pitäminen paikallaan olisi se paras tapa, tai lyödä hampaat sisään /nenä lyttyyn ……noin kevyesti kuvaillen- mutta että joku ei ymmärtäisi mitä kuristaminen tarkoittaa tai mitä happikato aiheuttaa- ja että sen vielä hovioikeuskin ostaa – niin hulivilihommilta kuulostaa.   Sekä että.   

Single Post Navigation

Comments are closed.