matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

……(…)

Otsikko oli “tapa työtön päivässä”…..mutta jokohan joku sivu aloitti sensuroimaan tätäkin sivua, kun ei tuntunut pelaavan tuo otsake edes sattuman kautta.   Outoa.  Katsotaanpa tällä otsikolla.  

 

Otsikon  kielikuva toki tulee aktiivimallista (ja onhan niitä uuvutusansioita tällä romujengillä muitakin)……eli Suomen kapitalistit vauhdissa….Kököömys, Pöpiläkepu, ja Sininen tuho….             Jos tätä romua ei “kansa ” ymmärrä ja mitä se edustaa – ensi vaaleissa viimeistään- niin täytyy ihmetellä populan ymmärrystä maailmanmenosta.       Lammaskansan olisi jo aika herätä siihen, mitä puolueet yleensäkin tuolla edustavat….eli onkohan vähän hakoteillä kansalla, kuka missäkin pöydässä ja puolella….tuolla istuu ja kenen asioita ajaa.    Hyvin on mennyt läpi harhautus ja propagandapuheet siitä, kuka on kenenkin “ystävä” siellä vaalikopissa tai palkkapöydässä.    

    Ehkä romuhallitus päättikin korjata matujen miljardin pikamenoja( no eihän se riitä) ——–  ottamalla kotimaan työttömille karenssit käyttöön.  Jospa sieltäkin saadaan rahaa säästettyä, kun otetaan se viimeinenkin leivänpala suusta ja annetaan säästyneet rahat näille “toisille” kuluttajille.   Hienoa toimintaa.     Ja tätä siis kansa ihmettelee huuli pyöreänä ja jatkaa sipsien syöntiään ??  

      Jokaikisen kotimaan työttömän, kuka ei tätä aktiivimallia rakasta – ja hyppelee kuin kumipallo sen kanssa- — on syytä nyt kaivaa se kynä tai pc esiin — ja harjoitella niitä valitusten sekä kantelujen tekoa.   Kela ja muut oikeat instanssit upoksiin valituksista.     mm lisää rahaa bussikuluihin (sossun hommia/harkinnanvaraista, vaikka Kela käsitteleekin — ja jos ei tipu niin valitus siitäkin päätöksestä eteenpäin.   Samoin se kompensointi tietokoneeseen ja kännyyn, jos joku niitä haluaa käytettäväksi.   Eli, jokainen 270tuhatta työtöntä, nyt hakemus sisään kännyn perusmaksuun.  Kelaan.      Jos ei tipu, niin se päätös sitten eteenpäin….meneeköhän hallinto-oikeuteen.  

Sinne varattomuustodistusta…ja sen aikaa (eli vuoden pintaan) odottelee sitä   päätöstä.    Ja liekö niin, että kun valitus on sisällä, niin asia on auki työkkärin suuntaan = en ole varma, mutta parempi ottaa selvää.   Noista kaikista.      Mutta jos kotona odottaa sormi suussa karensseja, niin saa taatusti mitä tilaa.      Eli, työkkäri mätkii karensseja sekä Kelakin siihen päälle….ja olet loputtomiin miinus 20 tai 40%  perseellä tukihommista.   Siitä sitten makaroonit ja riisit lautaselle.  Perunaa extrana.           Eli, jos ei ole valitusta sisällä, niin Kela ja työkkäri vievät voittoa jokaisesta tyypistä, kuka sietää homman valittamatta, sillä silloinhan on tilanteensa ostanut ilman mitään.    Että herätys siihen hommaan – hopi hopi.    Ohjeita kyllä löytyy valitusosoitteista netistä.  

Single Post Navigation

Comments are closed.