matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

VU:: Antti Rinne vastaa kritiikkiin: Millaista palautetta hallitus odotti? -2018

Antti Rinne vastaa kritiikkiin: Millaista palautetta hallitus odotti?

Reagointi niskalaukaus-retoriikkaan kuvaa SDP:n puheenjohtajan mukaan hallituksen hätää.

Sosialidemokraattien puheenjohtaja Antti Rinteen mukaan reagointi hänen Aamulehdessä esittämäänsä niskalaukaus-siteerauksen sisältävään kommenttiin kuvaa hallituksen hätää työttömysturvan aktiivimallin kanssa. Kommentti on herättänyt laajalti ihmetystä niin perinteisessä kuin sosiaalisessakin mediassa, ja sitä on pidetty harkitsemattomana.

– Hallituksella näyttää olevan hätä #aktiivimalli kanssa. Ensin se runnoi työttömiä rankaisevan mallin läpi. Nyt se pöyristyy kansalaisten pettyneestä palautteesta, jota siteerasin, Rinne sanoo yhteisöpalvelu Twitterissä.

Hänen mukaansa pettymys aktiivimalliin tulee esiin sadoissa viesteissä ja puheluissa.

Hallituksella näyttää olevan hätä #aktiivimalli kanssa. Ensin se runnoi työttömiä rankaisevan mallin läpi. Nyt se pöyristyy kansalaisten pettyneestä palautteesta, jota siteerasin. Pettymys tulee esiin sadoissa viesteissä ja puheluissa. Millaista palautetta hallitus oikein odotti.   / Antti Rinne 6.1-18

https://www.verkkouutiset.fi/antti-rinne-vastaa-kritiikkiin-millaista-palautetta-hallitus-odotti/

/&%#/&#(¤¤(¤#####

Yhtä hyvin voisi puhua avoimesta keskitysleirimenosta ilman aitoja……. ja aktiivisesta  kansalaisten näännyttämisestä.       Köyhältä siis viedään rahaa ja tuloja, mitkä haittaavat esim lääkkeiden ostoa, toimeentuloa…ja siis köyhennetään”  aktiivisesti. 

  Ja asialla, missä nollaan pitäisi reagoida…eli työtön saa rangaistusta siitä, “ettei näe pimeässä” = työpaikkoja jos ei ole, niin ei ole.     Ei se rangaistuksilla parane eivätkä avoimet työpaikat lisäänny.     Hienosti systeemi (hallitus,  eduskunta ja markkinat) ovatkin kääntäneet oman romunsa (ei töitä) siten, että asia on pantu työttömien syyksi.   

Maassa on vajaa 300 tuhatta työtöntä, osa romukursseilla pois tilastoista vielä —- ja avoimia työpaikkoja pitkälle alle 100tuhatta.    Millä matikalla ja logiikalla joku laskee noista luvuista jotain järkevää……… vai että siis 3 työtöntäkö hoitamaan yhtä hommaa…..edes kuvaannollisesti — koska osa avoimistakin paikoista on eri aloille kuin on hakijat.

Tätä sitten saa, kun ruksailee kapitalistihallituksen tuonne kalifiksi.    Paskaa köyhien ja kurjien tai syrjäytyneiden niskaan.       Keskiluokka on hissuksiin, kun tulot riittävät, mutta elämä on yllätyksiä täynnään ja joku kaunis päivä ovat jokunen itsekin ilman töitä.    Nousukausi on kuulemma pienissä , eikä ole edes tällä hetkellä taattua sen pituus tai kestävyys.  Siitäkin paskahallitus yritti kerätä pinnoja, vaikka tapahtuma johtui ihan muiden tekosista maailmalla.

       Ja kotimaan lammaskansa jaksaa nurista kotonaan- eikä lähde kadulle ei sitten millään.    Jossain Euroopan maissa olisivat olleet jo autot tulessa ja kauppojen ikkunat säpäleinä.   Onhan tuota nähty, että siellä otetaan kantaa aikamoisen enemmän aktiivisesti hallinnon toimiin kuin meillä tuppukylillä täällä.   Nöyrä lammaskansa on opetettu olemaan koiria …ja ai niin….niitä lampaita.   Ilmankos pollarit hommaavat mellakka-autoja…..ja saavat lisää valtuuksia ja työvoimaa.   Ettei vaan lähde homma hanskasta, kun tarpeeksi rökitellään toista puolta porukasta kotomaassa.   Siihen päälle matujen hyysääminen.   Loppuukos heidänkin tukensa, jos ei töitä löydy ? Laittomatkin saavat vaikka mitä palveluja , mutta  omia Suomen  kansalaisia potkitaan päähän, kuin potkupalloa valtion toimesta.

  Sisällissotaan joku viittasi mediassa/Rinteen retoriikka ~~ja niskalaukaus………….. ja onhan siinä pientä aasinsiltaa, kun miettii, että kummankos värinen  puoli siellä aikoinaan hoiteli tuota näännytys ja tappohommaa innokkaammin.    Taitaa sopia pirtaan edelleen tuo vallankäytön aste ja asema.

Single Post Navigation

Comments are closed.