matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

Packalen puhelinmyyjäksi….adios. -2017

  “”””””””–Puhelinmyyjistä on esimerkiksi huutava pula. Minä ainakin tekisin puhelinmyyntiä 18 tuntia, että saisin sen rahan, Packalén sanoo.””””””””

¤#(¤#&%¤##

 

Miltäköhän se 18 tuntia maistuu, kun mitään et ole myynyt ja 18tunnin liksa on vaikka 10e.   Kauankohan sitä Packalen jaksaisi tehdä ja millä rahalla sitten eläisi siihen päälle.    hehe…  Huomaa ettei poliitikon retkuilla ole mitään käsitystä esim juurikin puhelinmyyjien urakkapalkoista tai puuttuvista perusliksoista.  Ehkä sivistystä saisi hieman lisää lukemalla.    Ruohonjuuri tuppaa olemaan näiltä pökiöiltä vähän kateissa, eikä ihmekään,kun tätä tämän päivän työllisyys-romu-keskustelua seuraa.

Päivä tai kaksi…tai kuukausi puhelinmyynnissä – on perseeeeeeeestä.    Ne hommat ovat syvimmällä lähes kaikesta.     Jos puhelinmyynnistä saa normi kuukausiliksan, sama myytkö vai et – niin eiköhän halukkaita ole menijöiksi.     2000e brutto ja soitat mitä soitat…(eli ei urakkaa) niin sitä kannattaa tarjota ihan oikeasti.  Kyllähän porukka pälistä jaksaa täydellä palkalla –mutta työtöntä ei voine pakottaa vielä urakkahommiin- tai suoritepalkkauksella.   Ainakaan työkkärin kautta, – -näin muistelisin.

/)#(=&/#/&/&#&(&###

“Puhelinmyyjistä on huutava pula”

Perussuomalaisten kansanedustajan Tom Packalénin mukaan kansanedustajille masinoidut sähköpostikampanjat ovat nykyään hyvin yleisiä. Esimerkiksi tasa-arvoisen avioliittolain käsittely sai aikaan vastaavan sähköpostitulvan.

–Kyllähän se tukkii sähköpostin, mutta tulva-aaltoihin on totuttu. Niitä tulee lähes mistä tahansa asiasta. Ei ole hirveän mukavaa kaivaa muuta sähköpostia viestien seasta.

Packalén ei ymmärrä, miksi työttömien aktiivimallista on noussut niin suuri kohu. Hän ei pidä kohtuuttomana vaatimusta, että työtön tekee kolmen kuukauden aikana 18 tuntia palkkatyötä tai osallistuu TE-toimiston viikon mittaiseen koulutukseen.

Packalén muistuttaa, että yhteiskunta maksaa kuitenkin vastineeksi työttömyysturvan.

–Puhelinmyyjistä on esimerkiksi huutava pula. Minä ainakin tekisin puhelinmyyntiä 18 tuntia, että saisin sen rahan, Packalén sanoo.

koko juttu tuolla:::::::: https://www.aamulehti.fi/uutiset/sinisten-matti-torvinen-ay-liike-ja-vasemmistopuolueet-masinoivat-tyottomien-sahkopostitulvan-200637007

Single Post Navigation

Comments are closed.