matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

Antibiooteille vastustuskykyistä VRE-suolistobakteeria löydetty Kuopion yliopistollisessa sairaalassa.-2017

 

STT   Kuopio

Kuopion yliopistollisessa sairaalassa on todettu antibiooteille vastustuskykyisen VRE-suolistobakteerin tartuntoja. Syyskuun puolivälin jälkeen tartuntoja on löydetty kahdella osastolla.

VRE on vankomysiinille vastustuskykyinen enterokokki. Tavallisimmin VRE voi aiheuttaa virtsatietulehduksen, joka saattaa olla vaarallinen vakavasti sairaille ja heikon puolustuskyvyn omaaville potilaille.

https://www.lapinkansa.fi/kotimaa/antibiooteille-vastustuskykyista-vre-suolistobakteeria-loydetty-kuopion-yliopistollisessa-sairaalassa-200554594

&/#)/¤#)/&¤#)/¤&)####

—————————————-

Jahas….ja mitäs sitten.   Tähän asti ei ole vaikuttanut suomalaisiin – ei lintuinfluenssat, sikapossut ……ei pikku silakoiden sisältämät myrkyt =  “”

“”””””- Taimenet ja lohet sekä isot, yli 17 senttimetrin, silakat, keräävät itseensä dioksiinia ja PCB:tä. Siika ei sitä tee, mutta nahkiainen kyllä. Erittäin saastuneilla alueilla myös iso ahven tai lahna voivat varastoida itseensä myrkkyä, toteaa Hallikainen.

Viranomaistenkin mielestä kala on edelleenkin terveellistä ja suositeltavaa ruokaa.””””””

    …. että ei muuta ku anti mennä vaan.   Meillä suomalainen sisu ja jästipäisyys pitää kaikki pallon sairaudet täältä ulkona.  Edes D-vitamiinin puutokset eivät aiheuta sen enempää mietintää.     Jokavuotinen flunssa sentään tulee, mikä on kumma….että edes  se pääsee läpi kotimaan  kansalaisten super-rautaisesta puolustuskyvystä.   Mutta meillähän ei yleensä pelätä mitään…ja sen lisäksi paniikkinappula on niin hyvin rasvattu, että sitä kun napsutellaan, niin kansa jatkaa uniaan entiseen malliin.

    Eräs romu nykyään on jopa sairaana olevat lääkärit ja hoitajat työpaikoillaan – saatikka nyt tavis-työntekijätkin palveluammateissaan.  Tai valtion virastojen viranhaltijat.  Parista paikasta on saanut kääntyä ovelta, kun sisällä istuu räkivä, yskivä esim terveydenhoidon työntekijä.   Jossain ajattelussa on kyllä paljon vialla, kun jo hoitsut ja lääkärit eivät ymmärrä vastuutaan.     Ei puutu muuta, kuin että nämä pärskivät tyypit tartuttavat jonkun , ja pöpö liikkuu jonkun kotiin, missä sairas lapsi tai vanhus, kenelle tuo pöpö aiheuttaakin arkkumatkan.     Mutta kukapa näitä todistaa tai välittää. Homma menee juuri niin surkeaan ja romumaiseen tapaan, kun täällä on tapana.  Kukaan vähät välittää.  Ja tavatkin ovat hanurista, eli ihmiset aivastelevat käteensä tai miten sattuu… ja kai nyt normi järki pitäisi kertoa, että käsi ei ole mikään aivastuksen tukkija….vaan pikku räkäpisarat lentävät pitkin busseja ja tiloja .  Siinä sitten kun sairastuu 1, 2,3,….niin seuraavaksi 10, 12 – 20 ja sitä rataa.    Että ei paljon järki päätä pakota.

Single Post Navigation

Comments are closed.