matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

Keskustaedustaja Kärnältä hurja väite: Li Anderssonia ja Touko Aaltoa kielletty keskustelemasta kanssani.-2017

      Itsekin tuossa eräs päivä totesin tutulle hepulle , etten jaksa pöllöjen kanssa (tarkoitin ko. kaveria  siis ) – jatkuvasti vääntää asioista, mistä toinen ei ymmärrä enempää kuin kani lentokoneesta.  

Kärnän heitot tässä pari päivää sitten muutamasta eläinten oikeuksien puolustajista nimeltä mainiten— ja epäsuora viittaus näiden terrorismikytköksiin,  olisi aihetta roudata kunnianloukkaussyytteen kera rosikseen.    Oli sen verran paksua heittoa ja mitä ilmeisimmin ilman todisteen häivääkään.   

¤¤#(%¤#(%¤#%¤#&%¤#

——————————————-

      Juttu x……..jotakuinkin, että ~~   “””” 70-80luvulla oli  maaseudulla heinäkenkien parissa toimiva jåallu & kåalle-lukupiiri, joka olisi pitänyt laittaa syytteeseen epäsiveellisestä toiminnasta. Porukassa juotiin lisäksi mäskiä ja vedettiin osperiinoa suoneen.   Oletuksia oli, että traktori-järjestöt tukivat kaiken lisäksi toimintaa,   samoin ns Taivasraketti-järjestön sivuhaara “Jumakon sukuseura”.  

  “””Nyt olisi selvitettävä, oliko kyseisillä piireillä,  Heppusen Hesekielillä  ja hänen Hoax-lehdellään yhteyksiä tuohon pervo-piiriin ja sen kumppaneihin.  Mitä lie hommasivat laitonta siellä latojensa heinäpaalien takana.  Välillä kävivät työntämässä sähköpamppua minkkien peräreikään kaiken muun lisäksi .    Se kun saa eläimen karvat paremmin nousemaan pystyyn tappohomman kohdalla “”

hehehe…..     Parannellaan ensi kertaan.

 

 

 

Single Post Navigation

Comments are closed.