matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

Suomalainen seksiunelma: alistua! (?)- 2017

hmm.  Eilen tuli tv— ja viime päivinä kovasti mediassa tästä seksuaalisesta häirinnästä.   Että miesten kosketus rasittaa ja  on häirintää.    No tuo otsikko ja siihen liittyvä juttu ei toki suoraan liity toiseen mitenkään – mutta mielenkiintoinen kuitenkin.   Eli, jokunen osa naisista sitten oikein pitää vastentahtoisesta “pakottamisesta”….ja “ottamisesta”.(JOPA ??)         Versioita lie aika paljon.   Pisäisikö ehkä ajatella, että artikkelin naisia on hyvin pieni vähemmistö…eli “muutama”.  ??  Miten lie suurempia galluppeja aiheesta onkaan olemassa….ehkä ei ole.

Linkki ja juttu aiheesta vanha… 2009 — mutta tuskinpa päiväunelmat ja fantasiat minnekään muuttuneet.

Ja eri asiahan on toki seksiin avoin nainen …kuka päiväunelmoi….eikä sitä voi verrata esim työpaikan tms yleisen paikan seksuaaliseen häiritsevään kosketteluun.    Mutta näitä kun lukee eri tason aiheista, niin jutuissa taitaa olla sittenkin aika paljon sitä harmaata aluetta — eli sitä aluetta, missä molemmat,  mies ja nainen – ovat liikkeellä seksiin liittyen  tai että se on mukana vaihtoehtona ja asia  – avoimena.

)&%#/)%&#)/%&)&##

Suomalainen seksiunelma: alistuminen.

Julkaistu: , Päivitetty:

IS:n seksifantasiakyselyssä suurimman suosion sai ajatus, että “joku alistaa minua tai ottaa minut “vastusteluistani” huolimatta”. Vastaajista viidennes unelmoi alistumisesta.

Niin naiset kuin miehetkin unelmoivat samasta asiasta, mutta naiset uskalsivat tarkemmin kertoa haaveestaan.

Lempifantasioissani on joko uhkaavasti käyttäytyvä, dominoiva mies tai hyvin kokematon nuori nainen, jota vanhempi mies lempeästi perehdyttää eroottiseen rakkauteen.

Nainen 31 vuotta

– Unelmoin siitä että mies, joka tietää mitä tekee ja on hyvä siinä, vaan ottaa minut, vaikka miten vastustelisin.

Nainen 26 vuotta

– Toisinaan fantasioin likaisesta isosta vanhasta miehestä, joka puoliväkisin ottaa minut. Todellisuudessa en varmasti ikinä pystyisi edes harrastamaan seksiä vanhan ja likaisen äijän kanssa!

Nainen 25 vuotta

Yksin pyöräillessäni tai sauvoilla kävellessäni jokin gorillan näköinen tai oloinen veisi minut syvälle metsän tiheikköön ja ottaisi minut vimmatusti takaapäin silmäni peitettynä.

——————————–

Nainen 55 vuotta

Toiseksi suosituin seksihaave oli ajatus ryhmäseksitä. Se keräsi lähes viidenneksen vastauksista. Tällä kertaa miehet intoutuivat kertomaan haaveestaan tarkemmin.

– Isossa porukassa eikä tunne muita.

Mies 35

– Kahden nuoren ja kiihkeän naisen kanssa, jotka tietävät, mitä miehelle tehdä ja ovat valmiita melkein mihin tahansa.

Mies 40

Tosin kyllä naisetkin raottivat haavesalojaan.

-Fantasioin seksistä mieheni ja toisen naisen kanssa, siis niin, että mieheni ottaa meidät kummatkin vuorotellen. Tosiasiassa en ikinä pystyisi moiseen todellisuudessa!!!

Nainen 44

– Vain miesten kanssa, kaksi tai kolme miestä yhtäaikaa…

Nainen 48

Kolmanneksi ylsi suomalaiseen sielunmaisemaan sopiva: rannalla tai metsässä. Joka seitsemäs vastaaja oli luontoretkien kannattaja.

– Pienen metsälammen rannalla, kuuman kallion laella, keskellä päivää.

Mies 66

– Lämmin kesäpäivä kauniin naisen kanssa rannalla aivan ihanaa.

Mies 56

Iso osa vastaajista ei löytänyt IS:n kyselystä mieleistään, vaan halusi kertoa omasta, erilaisesta seksiunelmastaan.

– Isken kuuluisan ja komean rock-kitaristin. Teemme sitä hotellin penthousessa mm. porealtaassa.

Nainen 38

– Rakastella hoitopöydällä lääkärin kanssa niin, että ovi ei ole lukossa.

Nainen 49

– Itse olen jo vuosia fantasioinut hyvän ystäväni isästä. En todellakaan pysty selittämään mistä tämä johtuu, mieshän on minua kuitenkin 25 vuotta vanhempi.

Nainen 20

– Vaimo harrastaa seksiä toisen miehen kanssa, sillä välin kun minä katson. Fantasiaan kuuluu myös, että oma nautintoni kielletään.

Mies 29

https://www.is.fi/seksi-parisuhde/art-2000000321077.html?nomobile=2

Single Post Navigation

Comments are closed.