matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

Eutanasia sallitaan koiralleni, mutta minulle ei? – 2017

 

Millä oikeudella lainsäätäjä, uskonnolliset piirit ja lääkäreiden etujärjestöt kieltävät minulta eutanasian?

Maanantaina veimme sydänvaivoista, jäykistyneestä selkärangasta sekä lukuisista kasvaimista kärsivän 15-vuotiaan koiramme eläinlääkärin lopetettavaksi. Ennen niin energinen ja ruualle perso koiramme oli muuttunut ruokahaluttomaksi ja passiiviseksi paikallaan makaajaksi. Onnistuimme vaivoin syöttämään koiralle suun kautta annettavat sydän- ja kipulääkkeet yhdessä herkkujen kanssa, jotka se kuitenkin hetken kuluttua oksensi. Koira laihtui silmissä. Päätös eutanasiasta oli vaikea, mutta se oli pakko tehdä.

Jos joskus itse olen samassa tilanteessa, jossa lääkkeet eivät enää auta, ja haluan, että kärsimykseni loppuu, millä oikeudella lainsäätäjä, uskonnolliset piirit ja lääkäreiden etujärjestöt kieltävät minulta eutanasian?

Ismo Alm
https://www.hs.fi/mielipide/art-2000005450278.html
Kurikka

)/&#)&¤#¤#)/¤)#%¤#

Tuota tosiaan kannattaa kysyä.   Juurikin raamatulla päähän lyöjät eli krisut ovat siellä huolissaan, etteivät kituvat kärsivät ihmiset saisi lähteä ilman jumalan huutamista vähintään…..ja toki koska musta satukirja lienee jossain pölyn ja homeen  välissä kieltää itsemurhan.   Tuo kirja muutenkin innostaa kärsimyksen iloon, joten voi miettiä, onko tuollaisen lukijoilla ihan kaikki kotona. Ellei sitten ole sattumalta masokisti, johon tuo kirja kovasti kehottaa ilman luontaistakin poikkeavuutta.       Siitä saisikin vitsin tuonne kuvapuolelle…että minkä sortin saunavihtaa kristitty harrastaa.  Mikä metalli olisi parasta sen koivun   tilalle.

  Että olisi muka jonkun muun käsissä tuo oman kehon toiminnan lopetus.  Mutta eipä ole uskomusten käsissä se — vaan ihan yksilön omissa kätösissä.   Se, kuka kuolemaa saa avittaa, on toki se lakikyssä, missä näillä uskiksilla on kovasti sormensa pelissä ja jalka oven välissä, koska kummallisen suuri osa tuolla puolueissa kannattaa tätä huru-uskomusten  ajatusmaailmaa.       Terveenä ollessa siis ehkä on ainoa mahdollisuus – hommata itselleen ne itsarivehkeet valmiiksi  tai miettiä asia muuten selväksi, jos ei tämä lakina tule muuttumaan ja jää pölinän tasolle.  Suomessahan ei mitään radikaaleja nopeita päätöksiä tehdä(10vuotta) , kuin enintään kansalaisten haitaksi, ei hyödyksi tai eduksi.     Hidasta kuin etanan polkka.   

Single Post Navigation

Comments are closed.