matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

Kotimaan “isä&äiti-kielto naurettavuuksiin asti. – 2017

Älyttömyyksiin asti joo.   Että “vanhempainpäivä” .     Hohohoijaa.     Poliisi esim kai tulee käyttämään tulevaisuudessa naisista tai miehistä vain sanaa “ihminen”.     Kuten että “kioskin ryöstäjä oli n 30vuotias ihminen”.    hehehe..     

ALkaa olla hauskaa tämä, jos ei olisi niin perkeleen älytöntä jeesustelua.     Jokaisella lapsella on isänsä ja äitinsä, jossain muodossa…..ja jos on spermat haettu pankista lepakkoparille, niin sitten on vain parasta hyväksyä se homma, kuten on päätetty tehdäkin.  Jos asia on kipeä, ,niin sitä olisi kannattanut miettiä jo etukäteen.     Jos isä on kuollut,  ei se lapsesta isätöntä tee…. — isä siis on vain kuollut ja poissa.    Minne ihmeeseen mielen tumppauksen piiriin tässä ollaan suuntaamassa.   Samaa linjaa siis keskusteluun (some jne) liittyvään sensuuriin ilmeisesti.        

         Ehkä kaikessa puheessa sitten kielletään isä ja äiti, nainen ja mies — ja että kun sanotaan vaikka lapselle , että “muistatko silloin kun nuorena olit is…ohoh…eikun sen ihmisen kanssa – siis Pentin kanssa kalareissulla” ?    Mihin lapsi vastaa:  “ai iskän kanssa” ?     Äiti sanoo:   ” ei isän vaan Pentin kanssa. Isää ei ole, on vain Pentti”.  Hän on kyllä siittänyt sinut, mutta ei ole isäsi, – hän on vain Pentti,  ihminen”.   Isä-sana on poistettu käytöstä.   Sinulla ei ole isää enkä minäkään ole sinun äitisi — olen vain ihminen.  Simpanssin ja apinan sukua muuten.  “””””   

hehehe….onpa taas hölmölän bussi käynnistymässä tässäkin hommassa.

Ehkä tossun alle jääneet isät  (jo pitkän aikaa) — sitten nykyään jaksavat alkaa itse vähän painottamaan sitä omaa itseään, ettei tässä mennä ihan akkojen kotkotusten mukaan loputtomiin.     Jos  lapsia koulussa tai päivähoidossa hyysätään naurettavuuksien puolelle, niin syytä lapsille sitten kertoa totuudet kotona sen oikean ISÄN toimesta.   MIEHEN ja ISÄN toimesta…..ja että selviää, mikä se mies ja isä on… ja tekee.   Eukot sitten voivat pölistä omiaan.      Näillä uuden mallin hommilla saadaan pilttien päät mukavasti sekaisin.   Ihan systeemin, femakkojen ja muiden pervojen toimesta. 

Single Post Navigation

Comments are closed.