matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

…omat jutut…-2017

Viimeisen 12kk aikana – luetuin juttu ollut “arkistot” — mutta aiheen puolesta tuo Rinnekodin romujuttu.

“”””HS:Omaiset tyrmistyivät Rinnekodin toimitusjohtajan painostusväitteistä – ”Rikkeemme on, että puolustamme vaikeasti vammaisten ihmisoikeuksia” – 2016″”” (joulukuu)      Vieläkin sitä joku klikkailee.

     Lukijoita toki suurin osa kotomaasta….   mutta koko blogin aikana – Usasta n. 10 % – piiru päälle.    ///    Loppulista lukijoista (selkeästi pikkutolpat) tulevat :::  Euroopan unioni, Ruotsi,  Filippiinit, Norja, Thaimaa, Ranska ja Englanti. 

Usasta näyttää tulevan kovasti jotain uskonnollista roskapostia, minkä soisi loppuvan —– ja oletan sekä arvaan, että joku siellä on linkannut blogini jonnekin krissepalstalle  hehe…ja sepä erikoista, kun tämä blogisti on uskonnoton sekä uskoo” enemmän Norjan tonttuihin, kuin mihinkään saviukkojen valamiseen satusedän toimesta.       Viimeisin roskapostiin mennyt kommentti taisi liittyä jumalan keilaamiseen…kun on ukonilma.   Voi älppysen käpynen.       //    Ja mikä kummallisinta,  yhtä ainutta kelpoista viestiä ei ole tullut Usasta, ilman että sen olisi WordPress – – toimittanut roskapostiin.  Siis vaikka teksti olisi ollut ok .  

  Mistä lie johtunee…eli ehkäpä sitten lähettäjien osoitetiedoista …tai mistä lie.  Spammiksi ne menevät kaikki 100% ohjelmiston toimesta.  Pakko liittyä muuhun kuin tekstin sisältöön, koska osa jutuista on normimatskua….liittyen esim blogin ulkonäköön tai muuhun tavalliseen. 

JK::    Viime aikoina jenkkilän lukijat lisääntyneet kummasti, enkä tajua miksi.  Jonain pänä voi olla visiitit  60-40% Suomi-Usa.    Liekö Usan siirtolaisia tms…koska eihän googlen kääntäjällä saa mitään tolkkua mistään – ja kone voi kääntää joo-sanan vaikka ei-sanaksi….eli puolto onkin kieltoa tms , ja muuta romua.    No, olisihan se varsinainen vekotin, mikä tätä suomenkieltä oikein osaisi kääntääkään hehe….   Ei taideta keksiä ihan heti sitä hommaa.

   hehe…esim tuon violetti-tekstin käännös Googlella näyttää enkuksi tältä::::::

  JK :: Recently, the yen’s readers have grown oddly, and I’m not sure why. Someone may have seen 60-40% Finland-Usa. I do not know what I mean, but I do not know how to do it. Well, I guess it’s the actual vekotin, which in this Finnish language would really be able to translate hehe …. You do not have to come up with the job right away.

Single Post Navigation

Comments are closed.