matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

….sairasta vauvaa föönillä ja rukoilemalla =kuoli. – 2017

Voivoi tätä hurujengiä siellä täällä.  Uskonto hyppää normaalin ajatustoiminnan tilalle. 

——————————————————

15 vuoden tuomio uhkaa: Vanhemmat hoitivat sairasta vauvaa föönillä ja rukoilemalla – yksinkertainen lääkärihoito olisi pelastanut

Michiganilaisäiti kieltäytyi viemästä vastasyntynyttä tytärtään lääkäriin, vaikka kätilö varoitti keltaisuuden johtavan pahimmillaan aivovammaan tai kuolemaan.
– Jumala ei tee virheitä, lausui oikeuden mukaan Rachel Joy Piland kätilölle, joka varoitti tuoretta äitiä helmikuussa vastasyntyneen tyttären keltaisuudesta.

Kätilö sanoi poliisin mukaan kehottaneensa äitiä viemään vastasyntyneen tyttövauvansa lääkäriin, koska keltaisuus voi pahimmillaan johtaa aivovaurioon tai kuolemaan. Kaksi päivää myöhemmin pieni Abigail Piland kuoli.

Ruumiin­avauksessa vain kolme päivää eläneen pienokaisen todettiin kuolleen kernik­terukseen, eli aivojen vaurioi­tumiseen, joka johtui keltaisuutta aiheuttavan bili­rubiinin kertymisestä aivoissa sijaitseviin tyvi­tumakkeisiin. Ruumiin­avauksen tehneen tohtori Patrick Hansman mukaan tyttö olisi todennäköisesti hengissä, jos hänet olisi tuotu sairaalaan hoidettavaksi.

Lansingissa Michiganin osavaltiossa sattuneesta surullisesta tapauksesta uutisoivat muun muassa USA Today, Daily Mail ja Fox.

Keltaisuus on vastasyntyneillä yleistä ja tavallisesti vaaratonta. Keltaisuuden takana on vereen kertyvä hemoglobiinin hajoamistuote, bilirubiini. Kun maksan aineenvaihdunnan kypsymätön, se ei jaksa pilkkoa bilirubiinia riittävän nopeasti. Jos vauvan bilirubiiniarvot ovat raja-arvojen yläpuolella, annetaan pienokaiselle sinivalohoitoa, jonka avulla arvot laskevat tavallisesti muutamassa päivässä.

X

30-vuotiasta Rachel Joy Pilandia ja hänen avio­miestään Joshua Barry Pilandia, 36, syytetään kuoleman­tuottamuksesta. 75 000 dollarin takuita vastaan viime viikolla vapautettuja vanhempia voi uhata jopa 15 vuoden vankeus­rangaistus. Pariskunnalla on kaksi vanhempaa lasta.

Abigail-vauva oli syntynyt perheen kotona kätilön avustuksella. Kätilö oli kehottanut vanhempia viemään tytön lääkäriin vierailtuaan päivä synnytyksen jälkeen katsomassa vauvaa. Kun äiti kieltäytyi viemästä tytärtä lääkäriin, sopi kätilö tulevansa katsomaan vauvaa seuraavana päivänä. Rachel Piland oli kuitenkin perunut tapaamisen. Samana päivänä vauva oli yskinyt verta ja tämän isoäiti oli havainnut ihon olevan epänormaalin värinen. Pienokainen menehtyi seuraavana iltana.

Daily Mailin mukaan tuore äiti oli yrittänyt hoitaa pelkästään vaipoissa avonaisen ikkunan vieressä ollutta lastaan lämmittämällä tätä hiustenkuivaajalla. Lisäksi pariskunta oli yrittänyt rukoilla vauvan puolesta, kun tämä oli jo todella huonossa kunnossa.

Poliisi ryhtyi tutkimaan tapausta, kun Rachel Pilandin Kaliforniassa veli otti yhteyttä viranomaisiin. Vanhempien päätös liittyy ilmeisesti heidän uskoonsa. He kuuluvat uskonnolliseen ryhmään ja Rachel Piland uskoi tiettävästi jumalalliseen parannukseen.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005388127.html?ref=rss

Single Post Navigation

Comments are closed.