matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

Käsittämätöntä, että poliittisesti latautunutta materiaalia syötetään alakoululaisille (…) – 2017

 

Kokoomus- ja PS-nuoret polttivat hihansa Palefacen ”vasemmisto-oopperasta” – ”Käsittämätöntä, että poliittisesti latautunutta materiaalia syötetään alakoululaisille”

Oulun läänin kokoomusnuoret sekä Oulun ja Kainuun perussuomalaiset nuoret vaativat, että Ihmepoika A -ooppera poistetaan oululaisista oppilaitoksista. Järjestöjen mielestä teos sisältää vahvaa ja yksipuolista poliittista viestintää.

Oopperan on Suomi 100 -projektin kunniaksi kirjoittanut Karri Miettinen (kuvassa), joka tunnetaan taiteilijanimellä Paleface. Järjestöjen mukaan Miettinen on avoimesti ilmoittanut edustavansa poliittisesti vasemmistoa.

– Mielestäni on käsittämätöntä, että näin poliittisesti latautunutta materiaalia syötetään alakoululaisille. Oopperassa poliittinen sisältö on verhoiltu mukavan yhteisen tekemisen ja laulamisen taakse. Lapsille pitää turvata puolueeton kasvatus peruskouluissa ja antaa heille vapaus päättää oma kantansa kasvettuaan, Oulun läänin kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Atte Syväniemi paheksuu.

Oulun ja Kainuun perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Jenna Simula varoittaa, että ”suomalainen peruskoulu ei saa olla puoluepoliittinen instituutio”.

– 70-luvun peruskoulun marxilaisesta koulukokeilusta on opittava, eikä historian virheitä tule toistaa.

Simulan mukaan tuolloin esimerkiksi Pirkkalassa opettajat laittoivat oppilaat ”köyhyysleikkiin”. Osalta lapsista otettiin pois kouluruoka ja ”jakson päätteeksi järjestettiin mielenosoitus”.

https://demokraatti.fi/kokoomus-ja-ps-nuoret-polttivat-hihansa-palefacen-vasemmisto-oopperasta-kasittamatonta-etta-poliittisesti-latautunutta-materiaalia-syotetaan-alakoululaisille/

– Nyt lapset laitetaan tekemään läpeensä politisoitunutta vasemmisto-oopperaa. Keinot ovat eri, mutta oppilaiden perusoikeutta neutraaliin opetukseen rikotaan jälleen kerran, Simula arvostelee.

——————————————¤¤##

No2need::::     Käsittämätöntä on myös minkään sortin uskonnon tuputus ja aivopesu virsineen tai rukouksineen – pilttien nuppiin alaikäisenä=henkistä pedofiliaa.      

      Kaikki uskonto ja siihen liittyvä –   siis  pois kouluista.     Samaan sarjaan voi toki laittaa politiikan kaikki suuntaukset –  tuohon alakouluikään. 

Single Post Navigation

Comments are closed.