matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

Maahanmuutto-business. 2015

Kukakohan tuossa hyötyy ja miksi…– ja laillisestiko……..että Luonan vastaanottokeskus ei ota vastaan ilmaista lääkäripalvelua – maahanmuuttajille.??   

Onko muuten Suomessa – kaikki nämä maahanmuuttohommissa ovat  aliurakoinnit sekä palvelut – kilpailutettu ???   Kuten laki vaatii.?  Mistäköhän tuotakin sopisi kysyä…ilmeisesti Kilpailuvirastosta.

Teksti kertoo Luonan kertovan – että Maahanmuuttovirasto ohjeistaa käyttämään Terveystalon  , tai Lääkärikeskus Aavan palveluja ?         Privaattipalveluja…ostopalveluja siis mieluummin kuin ilmaislääkäreitä.     Mitenköhän Maahanmuuttovirasto tämän perustelisi.       Nimittäin veronmaksajat mitä ilmeisimmin makselevat näitä kaikkia lääkäripalveluja……eli vähän tuntuu siltä, että Maahanmuuttovirastolla on tällä hetkellä rajoittamaton piikki auki Suomessa.    Voidaan tehdä ihan mitä huvittaa..siinä talossa.     Juuri taidettiin palkatakin parikolme sataa uutta työntekijää hoitamaan paperikasoja ja muita .      Ja kansa maksaa…niinhän se aina menee.     

Että ei muuta kuin jokainen kynnelle kykenevä hommaamaan jostain tyhjiä isoja vanhoja tiloja….sinne vastaanottokeskus- ja hinnat taivaaseen.   Kyllä valtio maksaa.  (kansa maksaa).     Itseasiassa Sipilältä voisi ottaa myös suoraan rahaa, koska maahanmuuttajat jo kertovat tuolla, että Juha Sipilä on luvannut heille paikan Suomesta.     Sipilää siis voidaan kiittää suurelta osin tämän päivän rahanmenosta sekä raiskauksistakin välillisesti.  Nehän nimittäin ovat jo nouseet prosenteissa….ja piikki on maahanmuuttajien tekosia.   Siitä oli jo jokunen päivä sitten tilastot mediassa.     Että  ei päde Stubbin seliselit  “katseesta eteenpäin”….ja ettei kaikki olisi vain negaation kautta välittyvää.       Herra Stubb toki puhuu omaan asiaansa sinne komeroon piiloon….ymmärrettävää ….-  mutta todellisessa elämässä teoilla on tekijänsä.     Mielelläänhän nämä paskanpuhuja,-ja tekijäpoliitikot ovat muistelematta tekemisiään.      Kyllä tämän päivän maahanmuuton ongelmat ja kulut….ja tulevat jokainen ongelma, ovat ihan ja kokonaan kolmen  kontolla….  kokkareet, keskusta, siniset tänään

(/¤”#/&¤#(&%¤#%¤)/&¤##”

 

 

“””””“”Vapaaehtoistyö takkuaa Luonan vastaanottokeskuksessa – lääkäreiden ja kielenopettajien apu ei kelpaa”””      YLE

Vapaaehtoistyöntekijät ovat hämmentyneitä saamastaan kohtelusta Luonan Espoossa ylläpitämässä Siikajärven vastaanottokeskuksessa. Ensin vaatteita kerättiin yhteistyössä, mutta sitten Luona laittoi toiminnalle stopin. Edes ammattitaitoisia kielen opettajia ja lääkäreitä ei ole päästetty Luonan vastaanottokeskuksiin auttamaan turvapaikanhakijoita.””””””

 

“”””””Vapaaehtoisia lääkäreitä ei otettu vastaan

Myös vapaaehtoistyötä tekevät lääkärit ovat ryhmittyneet Facebookissa ja tarjonneet apuaan eri toimijoiden vastaanottokeskuksiin, mutta Luonan keskuksissa lääkäreitä ei ole otettu vastaan.

Toimitusjohtaja Saksin mukaan yhtiö noudattaa Maahanmuuttoviraston kanssa sovittua mallia terveyspalveluissa. Yhtiön vastaanottokeskuksissa on terveydenhoitajatasoiset palvelut, ja lääkäripalvelut hankitaan Migrin Luonalle osoittamilta sopimuskumppaneita eli Terveystalosta tai Lääkärikeskus Aavalta. “”””

Ulla Malminen YLE

( Lopputeksti YLen sivulla )

 

 

 

Single Post Navigation

Comments are closed.