matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

Raiskaukset ovat saaneet naiset varautumaan, hälyttimiä myyty tiuhaan (Kaleva)-2015

No….ketään ei varmaan ihmetytä tämmöiset hommelit.      Kun ripa raiskaaja lähtee liikenteeseen, niin hänellehän ei ole odottamassa tekonsa jälkeen yhtään mitään…ainoa että vähän aikaa kuluu hukkaan  sen kuulustelun ja raastuvassa käynnin kanssa.  Muuten homma on melkoisen yhdentekevää.    Jos vielä köyhä ja varaton, niin mikään ei edes maksa mitään.   Ja jos luottotiedoton – niin ei sen väliä vahingonkorvausvaateillakaan.

Eli, Suomen lainsäädäntö on sitä luokkaa, että what ever….ei väliä, raiskaako tuossa mennessään jonkun vai tullessaan.      Tuomioita ei tunnu satelevan eikä asiasta seuraa mitään konkreettista,  VAIKKA siitä siis jää kiinnikin.   Raiskauksesta.          Että semmoista peliä Suomessa.        Jotta rahaa säästyy.  !! 

Pippurisumute on yksi vaihtoehto… mutta sitä on laitonta” pitää mukana.  Ostaa saa, ja kotiin tai auton hanskalokeroon muistaakseni.

 %¤#/%¤#/&%¤#&%¤(#&%¤(%¤#(&%#”#&%¤)#&%(/¤#(&%#¤”#&%#¤(&#%(34653

oulu 8:09
Salla-Reetta Juuma
    (sorry, jääny linkki laittamatta. vaikka teksti kai siis Kalevasta=otsikko?)

Oulussa on tapahtunut yksi raiskaus ja kaksi raiskauksen yritystä kuukauden sisällä. Ne ovat saaneet osan kaupunkilaisista arvioimaan omaa turvallisuustilannettaan uusiksi.

Elektroniikkamyymälöissä myytäviä henkilökohtaisia hälyttimiä, eli niin kutsuttuja ”ryöstöhälyttimiä” on myyty lähiaikoina poikkeuksellisen paljon. Myynti on kasvanut Clas Ohlsonin Oulun toimipisteessä jopa 40 prosentilla viimeisen kuukauden aikana, kertoo myymäläpäällikkö Markku Hietala. Viikossa menee kymmeniä kappaleita.

Pääasiallisesti hälytintä, jonka kytkimestä vetäessä kajahtaa ilmoille 120 desibelin ujellus, käyvät ostamassa noin 20–35-vuotiaat naispuoliset henkilöt.

– Myös isät ovat käyneet ostamassa sellaisia tyttärilleen, Hietala kertoo.

Single Post Navigation

Comments are closed.