matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

SK: Hirvisaaren kirjoittelusta harkitaan esitutkintaa

Tiistai 24.9.2013 klo 14.08

Valtakunnansyyttäjä pohtii, pitääkö poliisin käynnistää esitutkinta perussuomalaisten kansanedustajan James Hirvisaaren (ps) nettikirjoittelusta. Asiasta kertoo Suomen Kuvalehti.
James Hirvisaari on aiemmin tuomittu kansanryhmän kiihottamisesta.
James Hirvisaari on aiemmin tuomittu kansanryhmän kiihottamisesta. (MARKKU ULANDER)

Rasistisista kirjoituksistaan tunnettu Hirvisaari on muun muassa väittänyt, että ahkeruus olisi “geneettinen ominaispiirre”, jota kaikilla maahanmuuttajilla ei ole.

Perussuomalaisten Hirvisaari on aiemmin tuomittu sakkoihin kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Lähde Suomen Kuvalehti // Iltalehti 25.9-13
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Hienoa….. Saadaan taas kallonmittaajat, biologit ja genetiikan spesialistit hommiin.

Kun omaa jonkun sortin “uskon”…niin silloinhan voi väittää mitä vain- kuten että taivaassakin asustaisi joku hemmo, kuka on kaiken pomo.

Eri  uskontoja lienee 3000 nurkilla ja jokaisessa omat höpinänsä. Kuka niitä todistaa .

No jos taas vastaväitteenä on nykyinen tiedekäsitys – kaiken olevaisuudesta (filosofinen) – sekä tieteen näkemys omalla sarallaan — niin toki tiede voi väittää genetiikasta eri näkemyksiä – mutta oikeuden kannalta on vaikea kuvitella 100% faktaa genetiikan todistamisesta….joten mitäköhän tällaisesta ko. väittelystä tulisi.  Vaikka nyt yhden persun juttujen suhteen.

Mitään tieteen-alaa ei voida pitää faktana …..- se saa olla sitä, kunnes toisin todistetaan.
Sellaisilla argumenteilla on aika erikoista tuomita jotain persua vääristä uskomuksista. Ei hänen tarvitse olla tiede-ihminen….saadakseen olla jotain mieltä. Yleinen tiede-näkemys ei riittäne oikeudessa – ainakaan jos asiantuntijat, tuomari  ja asianajaja ovat hereillä.

Oikeudessahan asiat pitänee “todistaa”. Kuka maapallon genetiikan proffa ym- todistaisi, että ala on tutkittu 100%…..eikä ole olemassa sitä tai tätä geeniä. Geenitutkimus on kai pitkällä, mutta ei taatusti lopussa. Täten tuollaiset ei-ahkeruus väittämät eivät ole kuin väittämiä -eikä niitä kukaan toiseksi voi todistaa. Voidaan kenties sanoa, ettei ole “tähän mennessä”.

No ei kai tuollaiseen ahkeruushöpöön toki monikaan usko, siis tavis-tallaajatkaan….mutta harva on lukenut aihetta 100kirjan vertaa. Tai että tavis on perillä genetiikasta.

Voisi yhtä hyvin väittää, että päiväntasaajan eteläpuolella asuu enemmistönä tummaa väkeä ja koska evoluutio on tuonut heille tumman värin auringon takia….niin samalla heille on muodostunut tarve hoitaa hommat hitaammin – koska kova auringonpaiste kuluttaa energiaa. Kukas tätä olisi tutkinut ?? Onko vai eikö ole totta.

Eli, voi sentään tätä nykyistä sananvapauden riistoa, versus rasismi. Ollaan kohta jo fasismi/diktatuurissa. Onhan noita esimerkkejä jo lähellä siitä, mitä uskaltaa sanoa – ja kohta voidaan laittaa seinille vanhojen aikojen plakaatteja, missä lukee ” hysss…seinillä on korvat”

Single Post Navigation

Comments are closed.