matkalla pään sisällä……..

kaikki liittyy kaikkeen…

no2need

no2need……….
NO2NEED………. =  sekalaista – ei-akateemista pölinää, pälinää ja mutinaa….

2019    ps/jk::   nimihirvitys tuli siitä, että kävi jossain media-sivuilla tms….ja missä haluttiin vastaajan tai kommentoijan sähköpostiosoite. ???  

  No, kun ei ole tapana joka paikkaan osoitteita jaella – niin täytin nuo sähköpostiosoitteet nimellä   “no.need2@ jotain xxx”  eli “ei tartte”@ suomeksi~~  ……….mutta koska domain oli varattu, niin käänsin sitten tuon vain tuohon nykyiseen muotoon, mikä ei suorana käännöksenä meinanne mitään järkevää.  Huono nimi siis jos olisi raha mielessä, mutta koska homman nimi on aina ollut vain rauhassa kommentoida asioita, ilman moderaattoreita, niin samapa tuo.  Nykypänä ei muuta kuin holhous-lammashommaa – tuo julkimedian kommentointi.   Kelloajat, henkilötiedot, sensuuri ja portsarit ovella.  Kielenkäyttö holhottuna kuin alakoulun äikkätunnilla. 

   Omassa blogissa säätäjänä on omansa, kuten nyt siis wordpress.com…tai sitten jakopuolella hakukoneet.  Google ei onneksi ole ainut ja jos oikein intomielistä asiaa, niin voihan sitä tekstejään jakaa pitkin pallon eri alustoja – jolloin ainoaksi rajoitteeksi jää hakukoneet.  Tuskin tulee vastaan mitään kollektiivista bannia- joten tekstejään saa kyllä jonnekin jakoon – oli sitten mikä manner tahansa.      

Perusblogin väkääminen ei kovin hankalaa….ja ajan  kanssa oppii leluista lisää. 

 

Single Post Navigation

Comments are closed.